Lynne McTaggart op Wake Up Party

Het evenement ‘Wake Up: Time to Connect’ dat op zaterdag 31 maart plaatsvindt, wordt afgeslopen met een ‘Wake Up Party’. Je kunt die avond genieten van een inspirerende presentatie van journaliste en schrijfster Lynne McTaggart, heerlijke behandelingen & consulten op allerlei gebied, en prachtige optredens van Piet Jan Blauw, DJ Isis en DJ Esta Polyesta.

Eerder kon je op dit blog lezen over een nieuw evenement. Wake Up: Time to connect is een nieuw grootschalig evenement dat op 31 maart in de spirituele centra in Amsterdam en Rotterdam zal plaatsvinden.
Het evenement zal worden afgesloten met een ‘Wake Up Party’. Dit bijzondere feestje is een initiatief van de Roos, Mirrorcentre en Rishis, in samenwerking met Tropentheater.

Lynne McTaggart
Wetenschapper, journalist en best seller auteur Lynne McTaggart neemt je mee in deze presentatie/workshop naar een volgende revolutionaire stap in de moderne wetenschap met haar nieuwste boek ‘de Verbinding’. Na de presentatie Wake Up Party in het Theater met DJ Esta Polyesta & DJ Isis (techno, house, experimentele dance & world music)  en optredens van Piet Jan Blauw. DJ Isis is een van de eerste vrouwelijke pioniers wereldwijd op gebied van electronische dance.  McTaggart is bekend van What the Bleep do we (K) now! en auteur van bestsellers als ‘Het Veld’ en ‘Het Intentie-experiment’. Ze komt naar Nederland speciaal voor de Wake Up Party en  neemt ons mee naar een volgende, revolutionaire stap in de moderne wetenschap. ‘De verbinding’ ontsluit de radicaal nieuwe wetenschappelijke visie op de essentie van alle leven en de menselijke ervaringswereld en verandert onze kijk op onszelf.

Lynne geeft deze avond een interactieve presentatie over samenwerking en verbinding tussen mensen. ‘Ik denk dat niet concurreren onze fundamentele aard is, maar juist het streven naar samenwerking en heelheid. We zijn gemaakt voor verbondenheid,’ aldus Lynne in Happinez. Lynne biedt een handleiding om te leven op basis van samenwerking. Ze geeft technieken en adviezen en zal laten zien dat we zo met elkaar verbonden zijn dat we zelfs op elk moment elkaars gedachten oppikken. Je leert hoe je een connectie kunt maken met iedereen – ook met mensen die het oneens zijn met waar jij voor staat en hoe je de harmonie kunt herstellen na meningsverschillen en hoe de aanstekelijke kracht van gulheid kan helpen om een sfeer van vertrouwen te brengen in je omgeving of werkplek.

Wake Up Party
Na de lezing is er een ‘Wake Up Party’, waarbij je kunt genieten van Massages, Tarot Readings en Consults. Bovendien kun je heerlijk dansen op de muziek van DJ Isis (Nachtburgemeester Amsterdam) en DJ Esta Polyesta (Little Buddha Bar) en van Piet Jan Blauw.

Ga jij naar Wake Up: Time to Connect?

Lees ook:Wake Up: Time to connect
Lees ook:Lezing en workshop Lynne McTaggart
Lees ook:Rishis Full Moon Party met Tuaca Kelly
Lees ook:DJ Esta Polyesta, DJ Tommy en Peter Kampschuur op Full Moon Party
Lees ook:De Terugkeer van de Koning/in: reden voor feest en bezinning

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>