Muziek van en voor het hart op BuddhaDance

BuddhaDance is al ruim 5 jaar het sfeervolle dansfeest in de danszaal Wachtkamer 2e klasse op station Haarlem.
Een ideale plek om gelijkgestemde mensen op een speelse en leuke manier te ontmoeten. Zaterdag 17 maart is er weer een Buddhadance, dit keer met een workshop contactimprovisatie.

Buddhadance staat bekend als het maandelijkse trendy alternatieve dansfeest, waar je ongedwongen kunt dansen op avontuurlijke muziek uit alle werelddelen. Uit heel Nederland weten ze inmiddels de weg te vinden naar de Haarlemse Wachtkamer 2e Klasse voor dit feest van en voor het hart.

Op 17 maart begint de dansavond met een workshop contactimprovisatie, van 19:30 tot 20:30. De workshop is Engelstalig. Wil je meer weten over deze workshop kun je vinden op de website van BuddhaDance Events.
Van 20:35 tot 24:00 uur is het tijd voor muziek. Er wordt muziek gedraaid die je hart en je innerlijk beroert; muziek waarbij je ‘uit je dak’ kunt gaan, maar je ook uitnodigt om naar binnen te keren.

Kende jij BuddhaDance al?

Lees ook:Prem Joshua in Isala Theater
Lees ook:Vanuit je hart leven met Tantric Touch
Lees ook:Spirituele dansavond bij Triskal in Delft
Lees ook:Open je hart voor 2012
Lees ook:Vind je zielsmissie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>