Op wereldreis met klanken

Op dinsdagavond 12 mei kun je in de PraktijkWerkplaats voor Sjamanisme terecht voor een wereldklankreis met Fred Appeldorn, Willem Deetman en gastspelers, voorafgegaan door een meditatie. Een wereldklankreis ontspant en herstelt evenwicht.

Tijdens een wereldKlankreis word je ondergedompeld in een bad van klanken. Deze worden veroorzaakt door zingende schalen, Chinese gong, didgeridoo, oceaandrum, regen- en windmakers, rammelaars, bellen, trommels, oerzang en meer. Je ligt of zit op een matrasje, warm toegedekt. De ‘gewone wereld’ wordt buitengesloten.
Muziekspelers en zangers bewegen zich om je heen, heel dichtbij en dan weer ver weg. De prikkels van de dagelijkse werkelijkheid verdwijnen door deze klanken en in de vrijgekomen ruimte ga je op wereldreis langs intieme rust, stilte, zachtheid en wilde uitbundigheid.

Meer weten over deze en andere activiteiten van de PraktijkWerkplaats Sjamanisme? Kijk dan eens op de website.

Lees ook:Cursus Sjamanisme van De Quest
Lees ook:Sjamanisme leren bij De Quest
Lees ook:Kinder droomtijdconcert
Lees ook:Kinder droomtijdconcert
Lees ook:Sjors de kat voorspelt het EK Voetbal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>