Binnenpret op de Indigodag

Een dag die in het teken staat van binnenpret. Dat kan alleen maar veel goeds beloven, volgens mij! Ik heb het over de Indigodag, die op zaterdag 7 maart wordt georganiseerd door Indigo SoulStation, voor haar luisteraars, Sanmitra’s en andere belangstellenden.

De Indigodag staat in het teken van binnenpret en dat is op verschillende manieren te interpreteren en te ervaren. Het is bijvoorbeeld nog te vroeg in het jaar om elkaar buiten te ontmoeten, dus gebeurt dat binnen in het mooie inspirerende koetshuis op landgoed Rhederoord in De Steeg. Het programma en het ontmoeten van mede-sanmitra’s (vrienden en supporters), -luisteraars en andere bezoekers, moet voor nog meer pret gaan zorgen. “De astrologische tekens staan bovendien dusdanig dat we er niet aan ontkomen om in onszelf te keren, naar binnen te gaan, maar wel op een prettige manier,” laten de organisatoren van Indigo SoulStation weten. “Helemaal passend bij Indigo SoulStation.”

Tijdens de Indigodag op 7 maart 2009, worden er zes workshops ingevuld door programmamakers van Indigo Soulstation. Ook geven zij persoonlijke consulten of laten ze zien waar ze in hun dagelijkse leven mee bezig zijn.

Daarnaast worden er ook op de dag zelf radioprogramma’s gemaakt en uitgezonden en hierbij komen natuurlijk ook de bezoekers van het evenement aan het woord.

Meer weten? Kijk dan eens op de website van Indigo SoulStation.

Lees ook:Zaterdag binnenpret op de Indigodag
Lees ook:De spirituele hoogtepunten van maart 2009
Lees ook:Indigo Radio wordt Indigo Soulstation
Lees ook:YouTube kantaal voor Indigo Soulstation
Lees ook:Indigo Soulstation hervat uitzendingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>