Meditatieve klankconcerten door heel Nederland

Yogadocent en cursusleider Wim Molinello en didgeridoospeler en klankhealer Marcel Schut organiseren in maart meditatieve klankconcerten op verschillende lokaties in Nederland. Deze maand staan er een vijftal concerten gepland in Enschede, Arnhem, Nijmegen, Utrecht en Rotterdam.

"We organiseren een avond waarbij de deelnemers diepe ontspanning kunnen ervaren en de drukte van alledag even helemaal kunnen loslaten", laten de enthousiaste organisatoren weten.

Een klankconcert is een bijzondere ervaring, gebaseerd op de werking van klank en de trillingen (resonantie) die daardoor ontstaan. "De klanken waar wij mee werken hebben een sterke uitwerking op lichaam en geest. Ze werken door tot op celniveau en hebben invloed op het energieveld waarmee wij zijn omringd.
Daarnaast kunnen zij blokkades opheffen en word je opnieuw in balans gebracht. Je bent tijdens het concert te vergelijken met een muziekinstrument dat opnieuw wordt gestemd."

Tijdens een klankconcert ligt men op een matje op de grond, of men zit ontspannen op een stoel. "Je hoeft even helemaal niets en laat je verwennen door de klanken. Je mag gewoon ondergaan wat er gebeurt." Vaak ontstaat er vanzelf een diepe ontspanning. De klanktrillingen stimuleren je zelfgenezend vermogen zodat er een helingsproces op gang komt. Je kunt je ook gewoon heel vredig gaan voelen. "Wat er ook gebeurt, het is in ieder geval een ervaring die je in je gewone leven niet gauw tegenkomt", aldus de organisatoren.

Voor meer informatie, kun je kijen op de website van Marcel Schut, Innertune, of op de site van Wim Mollinello, Sadhake.

Lees ook:Meditatief klankconcert
Lees ook:Droomtijd Concert met Marcel & Marieke
Lees ook:Kinder droomtijdconcert
Lees ook:Kinder droomtijdconcert
Lees ook:Droomtijdconcert: kom in contact met je kracht

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Meditatieve klankconcerten door heel Nederland

 1. Saskia

  Wauw!
  Wat een geweldige sfeer in Arnhem. Kaarsen, mantra’s en de helende klanken. Naderhand waren al m’n vragen verdwenen en Was ik alleen nog maar!
  Een echte aanrader..

    /   Reply  / 
 2. Joyce Benjamins

  Het is Sadhaka ipv Sadhake ;-)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>