Mantraconcert ‘Reis door de Chakra´s’, met Hein Braat

Aanstaande vrijdag 10 november is er in Reikicentrum Zijn te Den Haag een mantraconcert. Het concert, met de titel ‘Reis door de Chakra´s’ is onder leiding van Hein Braat, een bekend mantrazanger, geliefd om zijn warme stem.

Zijn kundigheid op het gebied van mantra en sanskriet recitatie maakte Hein Braat beroemd. Hij heeft 25 jaar professionele ervaring en aanstaande vrijdag is een van zijn mantraconcerten vanaf 20.00 uur bij te wonen in Den Haag.

Mantra’s zijn gesproken of gezongen woorden, waarvan de uiterst subtiele klankvibratie diep kan inwerken op het fysieke, emotionele en mentale niveau van de mens. De betekenis van de mantra is ondergeschikt aan de invloed die de klank heeft op de menselijke geest. Zo kunnen de trillingen van de mantra helpen bij het ontspannen van lichaam en geest. Het zingen van mantra’s heeft dus een helende werking, zowel voor onszelf als voor de ander. Chakra’s zijn energiecentra die zich in en om ons lichaam bevinden en een relatie hebben met vele levensgebieden. Door het luisteren (en meezingen) kunnen de chakra’s op een nieuwe manier ervaren worden. Tevens draagt het bij aan het in balans komen van de chakra’s. Tijdens deze avond mag/kan men actief mee doen.

Voor meer informatie en kaartverkoop kan men trecht bij Reikicentrum Zijn.

(Bron: Reikicentrum Zijn)
(Bron illustratie: Yoga UK)

Lees ook:Mantraconcert om chakra’s in balans te brengen
Lees ook:‘Chakra’s – Spiritueel werkboek’
Lees ook:Alles over mantra’s
Lees ook:‘De toepassing van mantra’s in het dagelijkse leven’
Lees ook:Reikicentrum Zijn geeft een feestje

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mantraconcert ‘Reis door de Chakra´s’, met Hein Braat

  1. Karla

    Nou weet ik wel wat mantra’s zijn, maar ik weet niet goed wat ik me moet voorstellen bij een mantraconcert. Kan iemand me dat vertellen, die er al eens geweest is misschien?
    Groetjes,
    Karla

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>