Nieuwe cd Omnia


De zesde cd van de neo-keltische band Omnia is klaar. Paganfolk heet het album, dat 31 maart officieel zal worden gelanceerd in ‘Top Act’ Zapfendorf, Duitsland. Maar de cd is nu al verkrijgbaar in Nederland.

Omnia noemt zichzelf een Neo-Keltische en Pagan Folk band. Het muziekgenre? Zij maken Neo-Keltische Pagan Folk.

De bandleden, Sic, Luka, Jenny en Joe, hebben deze naam gegeven aan hun muziek, die een kruising is tussen de oude Keltische wereld met al haar overtuigingen en waarden uit de Europese IJzertijd gemengd met wie en wat zij tegenwoordig zijn; de laatsten van oude Keltische stammen die vrij willen zijn.
"De wereld die wij in onze muziek beschrijven is de wereld zoals wij die willen zien," laten de leden van Omnia weten. "Waar de goden het respect krijgen dat ze verdienen, waar ‘Eer’ niet zomaar een loos woord is, waar de schoonheid van de natuur nog schittert, zonder door beton en afval overspoeld te worden, en waar de ziel kan leven in vrijheid."

Het nieuwste album van Omnia, Paganfolk, wordt officieel gelanceerd op 31 maart in Duitsland, maar zal vanavond al verkrijgbaar zijn op het PaganAttic-concert in Utrecht.
Eerder maakte Omnia onder andere de cd’s Crone of War en Live Religion, die zeer succesvol werden ontvangen.

Lees ook:CDrecensie: ‘Short stories’- Robert Fox
Lees ook:Prem Joshua in Isala Theater
Lees ook:Win een bijzondere cd van Spirituelemuziek.nl
Lees ook:Volgend weekend Castlefest
Lees ook:Gothic & Fantasybeurs

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe cd Omnia

  1. luna

    Omnia maakt echt hele goede muziek. Ze gebruiken veel verschillende instrumenten, van sommige had ik nog nooit gehoord. De muziek is niet alleen meeslepend en heel mooi, maar het heeft ook nog echt een boodschap. Geen onzin muziek dus. Deze cd is weer erg gaaf geworden! Je moet er misschien van houden, maar ik vind het een echte aanrader!!!

      /   Reply  / 
  2. Layla

    Helemaal mee eens!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>