Essentiële Meditatie

Essentiële Meditatie is afkomstig uit de vedische traditie, de wetenschappelijke en spirituele traditie uit het oude India. De beoefening van Essentiële Meditatie schenkt je geestelijk en lichamelijk diepe rust, een heldere rust die krachtiger werkt dan de rust van de diepe slaap. Dit werkt innerlijk diep harmoniserend en lost op zachtaardige wijze vele kleine en grote trauma’s op. Vanaf 28 maart vindt er in Amsterdam een cursus plaats gericht op deze meditatievorm.

Essentiële Meditatie
Essentiële Meditatie geeft een grotere geestelijke helderheid en kracht, sereniteit in drukte en uitdagingen, en ondersteunt je creativiteit op alle terreinen van je leven. Het beoefenen van Essentiële Meditatie kan een wezenlijke bijdrage geven betekenen bij het helen van (diepe) trauma’s. Deze techniek biedt, wanneer je in een destructieve relatie bent (geweest), het fundament voor herstel van je innerlijk comfort. Hij ondersteunt al het andere wat je daarvoor onderneemt.

Cursus Essentiële Meditatie
Op 28 maart gaat de cursus Essentiële Meditatie van start in Amsterdam. Deze bestaat uit 8 lessen en wordt gegeven door Jan Storms, bekend van het succesvolle boek ‘Destructieve relaties op de schop – psychopathie herkennen en hanteren’.
Als je Essentiële Meditatie eenmaal hebt geleerd, dan kun je de techniek zelfstandig beoefenen. Je legt er een stevige basis van stilte mee, waardoor alles wat je doet voor je ontwikkeling meer vrucht zal dragen.

Voor meer informatie of om je aan te melden voor deze cursus, kun je terecht op de website.

Mediteer jij? Kende je deze meditatievorm al?

Lees ook:Wat is Transcendente Meditatie?
Lees ook:Training Transcendente Diepte Meditatie
Lees ook:Rustgevende meditatie
Lees ook:Spirituele Business Workshop Het Talentenspel
Lees ook:Mediteren om hart- en vaatziekten tegen te gaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>