Begeleide loopmeditatie in de natuur

Trakteer je geest op een uurtje rust. Lopen, alleen maar lopen. Intensief waarnemen hoe je loopt, waarop je loopt, wat je ruikt, wat je hoort, wat je ziet. Alleen maar lopen. Alsof er niets anders bestaat dan lopen.

Mindfulness in de natuur
Op 21 oktober kun je meedoen aan een begeleide loopmeditatie in de natuur, in de omgeving van Utrecht.
Je maakt, met een groep wandelingen in stilte. Je gedachtenstroom stopt niet op commando, maar je kiest ervoor om je daar even niet op te richten. Je loopt en je geniet van de omgeving. En gek genoeg krijg je, juist we door niet zo met onze gedachten bezig te zijn, vaak de beste ideeën!

De loopmeditatie duurt ongeveer anderhalf uur. De wandeling eindigt bij De Veldkeuken, een heerlijke lunchroom waar je niet alleen lekkere koffie en verse kruidenthee kunt drinken, maar waar ze ook heerlijke biologische koeken, taartjes en broodjes hebben.

Wat is jouw ervaring met loopmedtatie?

Lees ook:Al lopend mediteren
Lees ook:Meditatief wandelen in Leiden
Lees ook:Meditatief wandelen in Leiden
Lees ook:Nodig de natuur uit in je leven
Lees ook:Benedictijns Weekend in Raamsdonksveer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>