Mediteren voor Dummies

Steeds meer mensen zoeken oplossingen voor hun gestreste, gejaagde leven. Meditatie werkt! Of je nu een betere focus wilt om je werk efficiënter te doen of de schoonheid van het leven meer wilt waarderen: regelmatig even gaan zitten en je gedachten naar binnen keren kan wonderen doen. ‘Mediteren voor Dummies’, de 2e editie verschijnt nu in pocketvorm en is de complete gids over meditatie. Het boek bevat praktische tips en technieken om rust en kalmte in je leven te brengen.

Je met het boek direct aan de slag om te leren je lichaam te ontspannen, je geest te kalmeren, stress te verminderen en je algehele welzijn te verbeteren.
Ook zit er een cd bij, waarop tien essentiële meditaties uit het boek staan.

Stephan Bodian
De auteur van het boek is Stephan Bodian. Hij beoefent en doceert al meer dan 35 jaar meditatie. Ook is hij psychotherapeut, veelgevraagd leider van workshops en coauteur van Boeddhisme voor Dummies, 2e editie.

Mediteer jij?

Lees ook:Stress verminderen: 5 tips
Lees ook:Meditatie stappenplan voor beginners
Lees ook:Kinderziekenhuis gaat hypnose toepassen
Lees ook:Ervaar wat yoga met je kan doen op het Yoga Festival
Lees ook:Veroudering door stress

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>