Een dagje op retraite

Toe aan een dagje bezinning? Op 2 juni kun je een dag op retraite in Dominicanenklooster Huissen, onder de naam ‘De reis naar je hart’. Tijdens deze retraitedag  bedienen kan men aan de hand van enkele eenvoudige oefeningen het hart voeden en verzachten: visualisaties,  geleide meditaties, opdrachten, of elkaar iets vertellen.

Van iemand die gepassioneerd leeft, zijn  genegenheid laat stromen en vergevingsgezind is, zeggen we dat hij of zij een  groot hart heeft. Deze retraitedag is bedoeld om de kwaliteiten van het hart verder  te ontwikkelen. We verkennen ons levensgevoel en onze hartenwens en gaan na of  deze voldoende vorm kan krijgen. Tijdens deze retraite worden ook de hindernissen onderzocht: waar zijn  we mee in strijd? Wat lukt niet? Als we erachter komen wat er in de weg zit, kunnen  we ons ervan bewust worden en andere keuzes maken.

Geïnteresseerd geraakt? Je kunt je hier aanmelden voor deze retraitedag.

Ben jij weleens een dag op retraite geweest?

Lees ook:Op retraite
Lees ook:Terugtrekken met tantra
Lees ook:Op voorjaarsretraite
Lees ook:Retraites in 2012
Lees ook:3-daagse retraite rond 12-12-12

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>