Rustgevende meditatie

Vanavond is mijn laatste meditatieles van Yogameditatie.com te Rotterdam. Ik kijk met een glimlach terug op de afgelopen lessen van de cursus ‘meditatie en bewustwording’. Ik heb er veel geleerd over meditatie en over mezelf en ik hoop me hierin te blijven ontwikkelen.

Omdat ik iedereen kan aanraden om te mediteren, hier een filmpje met heerlijke relaxte meditatiemuziek.

 

Wil je meer weten over de cursus ‘meditatie en bewustwording‘, dan kun je natuurlijk een kijkje nemen op de website van Yogameditatie.com. Binnenkort zal ik een uitgebreid verslag over mijn ervaringen met de cursus plaatsen op dit blog.

Beantwoord ook de poll-vraag op Spiritualiteit.blog.nl ‘mediteer jij?‘.

Mediteer jij? Wat doet het met je?

 

Lees ook:Nieuwe poll: Mediteer jij?
Lees ook:Mediteren? (bijna) iedereen doet het!
Lees ook:Vraag ‘Ben jij gelovig?’ levert veel discussie! (+ de poll-uitslag)
Lees ook:Uitslag poll ‘Moet de Koran worden afgeschaft?’
Lees ook:Uitslag poll: Wat vind jij van Live Earth Day?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>