Kerstmeditatie van Rob van der Wilk

Rob van der Wilk organiseert al enige tijd alfatrainingsavonden. De alfatrainingsavond van 18 december bevat een kerstmeditatie. December is de maand van inkeer en inzicht. “Deze kerstmeditatie ie een mooi kerstcadeau voor jezelf”, zegt Rob van der Wilk zelf.

Alfa staat voor het passieve bewustzijnsniveau, een onbewust sluimerniveau. Het is de poort naar je onbewuste. Van der Wilk geeft al sinds 1980 les in alfatraining. Hij gebruikt geleide meditatie als sleutel om samen met de deelnemers aan de alfatrainingsavonden dit gebied binnen te gaan. Alfatrainingsavonden zijn bedoeld voor beginners én gevorderden.

Omdat december de maand van inkeer en inzicht is, wordt er tijdens de alfatrainingsavond van 18 december 2009 stilgestaan bij waar we nu staan en wat we hebben bereikt. Ook deze keer krijg je weer een alfa cd mee naar huis.

Meer weten over deze en andere activiteiten van Rob van der Wilk? Dan kun je kijken op zijn website.

Lees ook:De spirituele hoogtepunten van december 2009
Lees ook:In alfa je gids ontmoeten
Lees ook:Engelenweekend van Rob van der Wilk
Lees ook:Engelenweekend van Rob van der Wilk
Lees ook:Kinder meditatie-cd van Rob van der Wilk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>