Mediteren met Natasja Kuipers

Vanaf  17 april geeft Natasja Kuipers iedere vrijdagochtend van 10:15 tot 11:15 uur een Open Meditatie in het Center for Being te Amsterdam. Je krijgt tijdens dit uur geen les, maar er wordt samen geoefend met het mediteren, omdat het samen vaak beter gaat dan alleen.

Mogelijk zal de opzet zijn dat er wordt begonnen met twintig minuten mediteren op klank of muziek, daarna even een pauze en vervolgens 20 minuten mediteren in stilte. Maar, omdat het geen les is, staat Natasja Kuipers ook open voor suggesties.

Natasja: “Mediteren in stilte geeft je de mogelijkheid om in het dagelijks leven beter om te gaan met stress en spanning. Tijdens een stiltemeditatie oefen je om die eindeloze gedachtestroom te beheersen, te verminderen of zelfs stil te zetten. Het grootste deel van onze gedachten hebben met het verleden of de toekomst te maken en zijn herhalende denkpatronen die meestal weinig wezenlijks toevoegen. Door je minder door deze gedachten te laten leiden, leer je om meer te leven in het nu waardoor je meer ontspanning, vreugde en tevredenheid zult ervaren. Hoe meer je oefent, hoe beter het zal gaan.”

Meer weten over deze of andere activiteiten van Natasja Kuipers? Kijk dan eens op haar website.

Lees ook:Astrologieworkshops van Natasja Kuipers
Lees ook:Leer mediteren met Natasja Kuipers en Charlotte van ‘t Klooster
Lees ook:Natasja Kuipers brengt eerste boek uit over astrologie
Lees ook:Tips om mediteren vol te houden
Lees ook:Winnen: Astrologiewerkboek van Natasja Kuipers!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>