Introductieworkshop NU-meditatie

Er zijn nog drie plaatsen vrij voor de workshop NU-meditatie te Amsterdam, die morgen plaatsvindt. De NU-meditatie introductieworkshop is een workshop waarbij je helemaal niets hoeft te doen, behalve te ontspannen. En zelfs dat is niet verplicht, want dat komt vanzelf!

Bij nu-meditatie hoef je niet in een speciale houding te zitten (mag natuurlijk wel). Je hoeft niet naar jezelf te kijken en niets te geloven of te begrijpen. Je ontdekt gewoon dat ontspanning vanzelf komt als je aandacht even mag rusten. Zonder iets te doen, belandt je direct weer in het Nu.

In het dagelijks leven ben je eigenlijk altijd bezig ergens je aandacht op te richten. Om in gedachten je situatie te verbeteren, om grote en kleine problemen op te lossen.

In deze introductieworkshop nu-meditatie word je met eenvoudige non-focustechnieken geleerd om je aandacht helemaal nergens meer op te richten. Geluid, beelden, gedachten en gevoelens kunnen vrij komen en gaan. Zonder weerstand, zonder verzet. Dat is wat ware meditatie is: niet iets doen, maar gewoon aanwezig zijn met alles.
Je ervaart al snel om zo in de levendige ontspanning van het moment te zitten. Dan zijn er geen problemen meer. Er blijft alleen rust, tevredenheid en verbondenheid over. Dan ervaar je weer je natuurlijke staat van Zijn.

Wil je meer weten over deze en andere introductieworkshops NU-meditatie? Kijk dan op NU-meditatie.nl.

(Bron: NU-meditatie.nl)
(Bron illustratie: NU-meditatie.nl)

Lees ook:Workshop Nu-meditatie
Lees ook:Training Transcendente Diepte Meditatie
Lees ook:Meditatie concert met Kris & Tijn Touber
Lees ook:Intensives: mediteren op het Nu
Lees ook:Meditatie voor het slapen gaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>