Lachmeditatie voor beginners

Deze maand is Mediterendoejezo.nl begonnen met het organiseren van workshops 'Lachmeditatie voor beginners'. Lachmeditatie is een leuke en bijzondere meditatie, die steeds meer aandacht krijgt in de media en dat is niet voor niets. Want lachen is heel gezond, heeft een helende werking, ontspant en brengt je terug in het moment.

Stresshormonen, zoals cortisol, worden door te lachen veel minder en bovendien zorgt lachen ervoor dat je lichaam endorfine aanmaakt. Lachen is dus zeker gezond, voor lichaam en geest!

"Een diepe buiklach ontspant de spieren en verfrist de geest," laat Mediterendoejezo.nl weten. "Lachen brengt vitaliteit, zelfbewustzijn, kracht, creativiteit en is ook gewoon leuk om te doen!"

Bij een lachmeditatie ga je totaal op in het lachen. Daardoor stopt het denken en merk je dat het lichaam het van je overneemt om uit te komen in een diepe stilte en innerlijke rust.

De workshop 'Lachmeditatie voor beginners' zal op vrijdagavonden worden georganiseerd. De workshop begin met een aantal ontspanningsoefeningen en een geleide meditatie, waarna het lachen gaat beginnen.

De eerste workshop wordt gegeven op vrijdagavond 18 januari. Wil je meer weten over deze en andere activiteiten van Mediterendoejezo.nl? Dan kun je een kijkje nemen op de website.

Lees ook:Mediteren kun je leren… In een dag.
Lees ook:Mediteren kun je leren… In een dag
Lees ook:Basiscursus mediteren
Lees ook:Vanwege groot succes extra AUM Meditatie
Lees ook:Wellness: steeds meer een lifestyle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>