’365 meditaties van liefde & vrede’

Liefde, dankbaarheid, innerlijke kracht en medeleven… het zijn maar enkele van de vele onderwerpen die in dit spirituele boek aan de orde komen. Het is een uitgebalanceerde verzameling van inspiraties en meditaties voor een grote verscheidenheid aan stemmingen en situaties, uitgaande van het poëtische en positieve. Een bundeling poëzie en proza, van over de hele wereld en door de hele geschiedenis heen. De uitspraken, zegeningen en gedichten zijn rijk geïllustreerd met prachtige natuurfoto's. Kortom, een fantastisch boek vol inspiratie…

'365 meditaties van liefde & vrede'. Uitgeverij House of Books B.V. ISBN: 9789044316483. Bestel dit boek bij Bol.com:


365 meditaties van liefde & vrede

Lees ook:Boekentip: 1001 meditaties
Lees ook:Boek: ‘Tai Chi voor iedereen’
Lees ook:‘Zweven op de vleugels van de ziel’
Lees ook:Boek ‘Een engel op mijn schouder’ (advertentie)
Lees ook:‘Het boek der geheimen’ (Advertentie)

1 Reacties // Reageer

One thought on “’365 meditaties van liefde & vrede’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>