Djoj en Terra Nova Alive on the Beach – Party!

Op 31 augustus is het feest omdat Centrum Djoj 20 jaar leeft en Terra Nova 15 jaar bruist. Daarom bundelen zij onze krachten om een onvergetelijk feest neer te zetten in Scheveningen. Dit is een landelijk gebeuren en een feest “TO BE” van mensen die hun passie hebben in de dans en elkaar willen ontmoeten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Wat houdt dit in?
2 danszalen, 2 terrassen, 4 DeeJee’s (waaronder Shanto van Nataraj, Saryo, Mati en Roger) en 2 workshops: de 5 Ritmes van Saryo en Biodanza Dances with Life gegeven door Nicolet Roelfsema. Een groot aantal dansers en nog veel meer maken van deze avond een echt feest.

Kijk voor meer informatie of om je aan te melden op de site van Centrum Djoj.

Ga jij naar de Alive Beachparty?

Lees ook:Open dag Centrum Djoj
Lees ook:Open dagen in centrum Djoj
Lees ook:Chi Neng Qigong werkt preventief en helend
Lees ook:3 en 4 september Open Dagen Centrum Djoj
Lees ook:Tweede Sjamanistisch festival belooft weer groot succes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>