Channeling vanuit de vijfde dimensie

Op donderdag 18 oktober is er weer een thema-avond bij het Triskal Healing Centre te Delft. Deze avond zal er een channeling gedaan worden vanuit de vijfde dimensie. Het Universum bestaat uit verschillende dimensies, verschillende niveaus. “We gaan op dit moment als mens van de derde via vierde, naar de vijfde dimensie” laten Marianne en Monique van Triskal weten. “Sommige mensen leven nu al vanuit de energieën van de 5de dimensie.”

Er is een groot verschil tussen de derde, vierde en vijfde dimensie. Tijdens de thema-avond zal het daar over gaan. “Ook zal er vanuit de energieën van de vijfde dimensie een channeling mogen worden gegeven die ons veel aanreikingen zal geven en ons veel zal leren over hoe we het beste om kunnen gaan met deze nieuwe energieën”, aldus de dames van Triskal. “Er zullen aanwijzingen doorkomen die ons als mens bewuster zullen maken van waar het leven op aarde nu werkelijk om gaat.”

Heb je interesse om deze bijzondere en leerzame avond bij te wonen, kom dan gerust naar Triskal in Delft. Het is wel de bedoeling dat je je van tevoren aanmeldt.

Geloof jij in de vijfde dimensie?

Lees ook:Channeling: Wat staat ons te wachten in 2010?
Lees ook:Hoe ga je om met de signalen en energieën op je pad?
Lees ook:Werken met engelen bij Triskal
Lees ook:Boodschappen via automatisch schrift
Lees ook:Contact met de andere wereld via automatisch schrift

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>