Dreamscloud: droomanalyse via app

Droomanalyse is een spannend terrein. We dromen allemaal meer dan twee uur per nacht. Een deel daarvan onthouden we. Wat zou  mijn droom betekenen? Als je je dat wel eens afvraagt is de nieuwe app van Dreamscloud iets voor jou.


[Copyright foto: geralt via Pixabay]

Dromen bevatten aanwijzingen uit ons onderbewustzijn. Maar vaak is het niet zo duidelijk wat de droom betekent. De website en  app van Dreamscloud helpen bij het ​​ontcijferen en begrijpen van je dromen.

De plus van Dreamscloud

Er zijn meerdere websites die de symboliek van dromen verklaren, maar achter Dreamscloud schuilt als grote extra feature een online community die de kennis verder uitbouwt. Je kunt je dromen in een logboek bijhouden, desgewenst delen met anderen, vragen om feedback en de symboliek doorgronden. Het is ook bijzonder om de dromen van anderen te lezen.

Know Your Dreams, Know Yourself

Van vreemdgaan tot zombies of van televisie kijken tot slangen: waar je ook maar over droomt, via Dreamscloud ontdek je de betekenis. Know Your Dreams, Know Yourself

Meer weten? Bezoek de website van Dreamscloud!

 

 

Lees ook:Leer Intuïtief Dromen duiden per e-mail
Lees ook:Waarom je droom analyseren?
Lees ook:De maand van de droom
Lees ook:Oefening 15: Dromen vastleggen 3
Lees ook:Geluksroute: deel je geluk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>