Cursus droomanalyse

Ik heb in het verleden al meerdere cursussen gevolgd bij het Civas, waar ik erg tevreden over ben. Nu kwam ik in het kader van de droommaand op Spiritualiteit.blog.nl de cursus ‘Droomanalyse’ tegen van Civas. Hier wil ik jullie graag op attenderen.

Droomanalyse
Droomanalyse kan een schat aan informatie blootleggen. Geen wonder dat de bekende psycholoog Sigmund Freud er in zijn praktijk veelvuldig gebruik van maakte.
Met de cursus Droomanalyse leer je dromen ontrafelen en het onderbewustzijn jezelf of en van cliënten (of familie en vrienden) te doorgronden. Droomanalyse geeft inzicht in verborgen problemen.

Cursus droomanalyse
In de cursus Droomanalyse van Civas leer je hoe je op professionele wijze dromen kunt analyseren en uitleggen. De functies van dromen, slaapwandelen, nachtmerries, kleuren in dromen, lucide dromen, tal van droomsymbolen en nog veel meer komt hierbij aan bod. In de cursus passeert uiteraard de beroemde droomanalysemethode van Freud de revue en is er aandacht voor dromen over een vorig leven.

Ook komen er meerdere manieren aan bod om je dromen te leren onthouden. Niet iedereen onthoudt zijn dromen namelijk.

Kun jij dromen analyseren? Hoe heb je dat geleerd?

Lees ook:Dreamscloud: droomanalyse via app
Lees ook:Zoek uit waar je dromen voor staan
Lees ook:Cursus over uittredingen
Lees ook:Eckhart Tolle cadeau bij Civas
Lees ook:Happinez agenda bij Civas

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Cursus droomanalyse

  1. Esley Atlantis

    Ik kan dromen analyseren als vanuit een gave. Het is het eerste wat ik deed als bewustwordings therapeut. Dromen analyseren is mijn ding. Wat ik 12 jaar geleden deed is pen en papier naast mijn bed en iedere droom opschrijven. Ik had er soms wel 7. Ik leerde m.b.v. een dromenboek

      /   Reply  / 
  2. Esley Atlantis

    De reactie was nog niet helemaal klaar:-) Ik leerde m.b.v. een dromenboek veel betekenissen maar kwam er toch na verloop van tijd achter dat je je eigen betekenissen moet geven aan ieder symbool in de droom. Inmiddels help ik al jaren mensen met het interpreteren van hun dromen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>