Maak kans op een gratis droomduiding

Praktijk voor Spirituele en Alternatieve Geneeswijzen Het Gouden Hart geeft opnieuw een gratis droomduiding-consult weg. Wie zich vóór 1 april inschrijft voor de gratis e-mailnieuwsbrief van Het Gouden Hart maakt hier kans op. Via de nieuwsbrief blijft men op de hoogte van alle activiteiten van de praktijk, zoals de verschillende behandelingen en consulten en nieuwe cursussen en workshops. 

Binnenkort zal het ook mogelijk zijn om reiki-cursussen te volgen bij Het Gouden Hart. Een goede reden dus, om je in te schrijven voor de gratis e-mailnieuwsbrief. Maar ook een e-mailcursus op het gebied van de 8 jaarfeesten maakt na de zomer deel uit van het aanbod van Het Gouden Hart.

Schrijf je dus snel in voor de nieuwsbrief. Doe je dit voor 1 april, dan maak je kans op een gratis droomduiding!

Je droomduiding gebeurt via e-mail. Jij zet je droom zo op papier, waarbij je zo specifiek mogelijk bent, en vervolgens wordt je droom wordt zo duidelijk mogelijk geanalyseerd en de uitgebreide droomduiding wordt zo snel mogelijk weer naar je terug gestuurd.

Wil je meer weten over het hoe en wat van je droomduiding per e-mail of de verschillende andere behandelingen, consulten en cursussen van Het Gouden Hart? Kijk dan eens op de website.

Lees ook:Laatste kans: Maak kans op een gratis droomduiding
Lees ook:Maak kans op een gratis droomduiding bij Het Gouden Hart
Lees ook:Maak kans op een gratis reikibehandeling bij Het Gouden Hart
Lees ook:Laatste kans op een gratis reikibehandeling bij Het Gouden Hart
Lees ook:Vandaag gaat de praktijk van Blog-redactie van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>