Seminar: ‘Uit de droom’ van Happinez

Op 30 juni 2007 wordt er in de Posthoornkerk te Amsterdam een seminar georganiseerd met de titel 'Uit de droom' door het tijdschrift Happinez. Timothy Freke, filosoof, mysticus, levensgenieter en schrijver van meer dan dertig boeken over spiritualiteit, heeft de gave om grote inzichten en lessen uit de vele spirituele en religieuze stromingen van de wereld terug te brengen tot de essentie. Speciaal voor de lezers van Happinez komt Freke naar Nederland voor een eendaags seminar in Amsterdam. Een unieke kans om deze inspirerende man te ontmoeten.

Een 'stand-up philosopher' wordt Timothy Freke wel genoemd. Hij weet zijn enorme kennis en het inzicht dat hij in de loop der jaren heeft gekregen met zoveel lichtheid en humor over te brengen, dat het je kijk op de werkelijkheid bijna spelenderwijs verandert.
Het onderwerp van het seminar in Amsterdam is lucid living, leven in een wakkere staat van bewustzijn waarin je je verbonden weet met elkaar en de universele bron.

Gedurende de dag schudt Freke u spiritueel wakker, door middel van gesprek – met hem en met elkaar -, meditatie en het oefenen van technieken. De voertaal tijdens het seminar is Engels.

Voor meer informatie over dit seminar en het bestellen van kaarten kun je kijken op de website van Happinez.

(Bron: Happinez)

Lees ook:Happinez en de Bijenkorf organiseren signeersessie met Susan Smit
Lees ook:Health Seminar David Wolfe
Lees ook:Vredesmeditatie georganiseerd door Tijn Touber
Lees ook:Glow in de dark-cover voor Happinez
Lees ook:Enige minsdstyle magazine Happinez zeer succesvol

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Seminar: ‘Uit de droom’ van Happinez

 1. Karla

  Lijkt me best interessant om heen te gaan, maar heb even gekeken op de site van Happinez (bij ‘lezerssaanbiedingen’) en het is niet goedkoop! 110 euro..

    /   Reply  / 
 2. Hermine Mensink

  Ik was op de Internationale Conferentie voor dromen in Sonoma, waar ik twee presentaties gaf en een droomgroep heb geleid, vandaar dat ik niet heb kunnen reageren, Ik ben nu terug uit de USA,

  hgr Hermine

    /   Reply  / 
 3. Hermine Mensink

  Ik was op de Internationale Conferentie voor dromen in Sonoma, waar ik twee presentaties gaf en een droomgroep heb geleid, vandaar dat ik niet heb kunnen reageren, Ik ben nu terug uit de USA,

  hgr Hermine

    /   Reply  / 
 4. hermine mensink

  komen jullie ook i Boijmans van Beuninge museum op de open dag op 29 september(zaterdag) bij de opening van de tentoonstelling over surrealisme en dromen door Hermine Mensink?

  tot ziens Hermine

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>