Spirituele jaarhoroscoop 2013: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Natasja Kuipers, bekend astrologe en schrijfster, schreef speciaal voor Spiritualiteit.blog.nl een spirituele jaarhoroscoop.

Lees hieronder over de Boogschutter in 2013.

Spirituele jaarhoroscoop 2013: Boogschutter
Je groei zit dit jaar voornamelijk in relatie tot anderen. Dat kan je partner zijn, maar ook een goede vriend(in), je baas of een zakenpartner. Het gaat er om hoe je van hart tot hart kunt samenwerken of hoe je in een lastige situatie elkaar toch kunt stimuleren.
Schroom ook niet om hulp te vragen als je het even niet ziet zitten of als je merkt dat je toch in een neerwaartse spiraal terecht komt. Want hoe positief je doorgaans ook bent, soms kun je je naar of wanhopig voelen bij wat er allemaal mis is gegaan in je leven.

2013 is geen jaar om met heel veel nieuwe dingen te beginnen, maar om te kijken wat je kunt afmaken of voltooien. Wees daarbij niet te streng voor jezelf. Veroordeel jezelf dus niet, maar zie dit jaar als een grote schoonmaak.

Over Natasja Kuipers
Deze Spirituele Jaarhoroscoop werd speciaal voor de lezers van Spiritualiteit.blog.nl geschreven door Natasja Kuipers. Natasja Kuipers is tekstschrijver en al meer dan tien jaar astrologe. Ze geeft workshops op dit gebied aan particulieren en bedrijven en schrijft de horoscopen voor onder andere Marie Claire en Talkies. In 20120 verscheen haar eerste boek, het ‘Astrologie Werkboek‘, waarmee je op een duidelijke manier leert je eigen geboortehoroscoop te trekken. Dit jaar kwam ook haar ‘Astrologische Inzichtkaarten‘ uit. Meer over Natasja Kuipers kun je lezen op haar website.

Lees ook de Spirituele Jaarhoroscoop voor de andere sterrenbeelden!

Ben jij een Boogschutter? Wat zijn jouw plannen voor 2013?

Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2012 van Natasja Kuipers
Lees ook:Lees je Spirituele Jaarhoroscoop voor 2013!
Lees ook:Heb jij je spirituele jaarhoroscoop voor 2012 al gelezen?
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Stier (21 april t/m 20 mei)

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Spirituele jaarhoroscoop 2013: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

  1. Pingback: Lees je Spirituele Jaarhoroscoop voor 2013! | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>