Spirituele jaarhoroscoop 2013: Maagd (24 augustus t/m 23 september)

Natasja Kuipers, bekend astrologe en schrijfster, schreef speciaal voor Spiritualiteit.blog.nl een spirituele jaarhoroscoop.

Lees hieronder over de Maagd in 2013.

Spirituele jaarhoroscoop 2013: Maagd
Ondanks een financiële en economische crisis krijg jij alle hulp aangeboden wanneer je op zoek bent naar een baan of promotie. Kennelijk heb je zo veel credits opgebouwd de laatste jaren dat je nu kunt profiteren van een heel hulpvaardig netwerk. En dat biedt kansen en mogelijkheden die je met beide handen zou moeten aanpakken. Niet om er nou per se financieel belang uit te halen, maar om nog meer je dienstbaarheid te tonen. Anderen helpen zit nu eenmaal in je bloed.

Misschien geloof je soms nog niet helemaal in je eigen kwaliteiten. Als dat zo is, dan ligt de uitdaging vooral in elimineren van al je negatieve gedachtenpatronen. Je zult zien dat je manier van communiceren daardoor ook verandert en je minder zwart-wit gaat denken. En dat komt je relatie met anderen alleen maar ten goede.

Over Natasja Kuipers
Deze Spirituele Jaarhoroscoop werd speciaal voor de lezers van Spiritualiteit.blog.nl geschreven door Natasja Kuipers. Natasja Kuipers is tekstschrijver en al meer dan tien jaar astrologe. Ze geeft workshops op dit gebied aan particulieren en bedrijven en schrijft de horoscopen voor onder andere Marie Claire en Talkies. In 20120 verscheen haar eerste boek, het ‘Astrologie Werkboek‘, waarmee je op een duidelijke manier leert je eigen geboortehoroscoop te trekken. Dit jaar kwam ook haar ‘Astrologische Inzichtkaarten‘ uit. Meer over Natasja Kuipers kun je lezen op haar website.

Lees ook de Spirituele Jaarhoroscoop voor de andere sterrenbeelden!

Ben jij een Maagd? Wat zijn jouw plannen voor 2013?

Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2012 van Natasja Kuipers
Lees ook:Heb jij je spirituele jaarhoroscoop voor 2012 al gelezen?
Lees ook:Lees je Spirituele Jaarhoroscoop voor 2013!
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Ram (22 maart t/m 20 april)
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Vissen (20 februari t/m 21 maart)

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Spirituele jaarhoroscoop 2013: Maagd (24 augustus t/m 23 september)

  1. Pingback: Lees je Spirituele Jaarhoroscoop voor 2013! | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>