Spirituele jaarhoroscoop 2013: Waterman (21 januari t/m 19 februari)

Natasja Kuipers, bekend astrologe en schrijfster, schreef speciaal voor Spiritualiteit.blog.nl een spirituele jaarhoroscoop.

Lees hieronder over de Waterman in 2013.

Spirituele jaarhoroscoop 2013: Waterman
2013 kan een druk werkjaar worden en toch voel je mogelijk sterke behoefte om te genieten en meer aandacht te besteden aan je privéleven. Je beseft meer en meer dat als je anderen wilt helpen, je eerst bij jezelf moet beginnen. Is dat egoïstisch? Helemaal niet. Want als je niet eens een engel voor jezelf kunt zijn, hoe doe je dat dan voor anderen? En idealistisch als je bent, wil je graag de wereld veranderen.

Vanaf juni let je mogelijk wat meer op je gezondheid of meet je je een nieuw dieet aan. Door zuiverder te eten, zuiver je je lichaam én geest. Tegelijkertijd kan de druk op je werk toenemen. Maar als het goed is heb je inmiddels geleerd de privé-werkbalans te bewaken, te doen wat je echt leuk vindt en kansen te grijpen die goed voelen. En daar krijg je energie van!

Over Natasja Kuipers
Deze Spirituele Jaarhoroscoop werd speciaal voor de lezers van Spiritualiteit.blog.nl geschreven door Natasja Kuipers. Natasja Kuipers is tekstschrijver en al meer dan tien jaar astrologe. Ze geeft workshops op dit gebied aan particulieren en bedrijven en schrijft de horoscopen voor onder andere Marie Claire en Talkies. In 20120 verscheen haar eerste boek, het ‘Astrologie Werkboek‘, waarmee je op een duidelijke manier leert je eigen geboortehoroscoop te trekken. Dit jaar kwam ook haar ‘Astrologische Inzichtkaarten‘ uit. Meer over Natasja Kuipers kun je lezen op haar website.

Lees ook de Spirituele Jaarhoroscoop voor de andere sterrenbeelden!

Ben jij een Waterman? Wat zijn jouw plannen voor 2013?

Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2012 van Natasja Kuipers
Lees ook:Lees je Spirituele Jaarhoroscoop voor 2013!
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Vissen (20 februari t/m 21 maart)
Lees ook:Heb jij je spirituele jaarhoroscoop voor 2012 al gelezen?
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Stier (21 april t/m 20 mei)

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Spirituele jaarhoroscoop 2013: Waterman (21 januari t/m 19 februari)

  1. Pingback: Lees je Spirituele Jaarhoroscoop voor 2013! | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>