Spirituele jaarhoroscoop 2012: Steenbok (23 december t/m 20 januari)

Natasja Kuipers schreef speciaal voor Spiritualiteit.blog.nl een spirituele jaarhoroscoop. Lees hier over de Steenbok in 2012:

Je manier van communiceren gaat dit jaar veranderen. Je leest meer tussen de regels door, bent beter in staat zijn om gevoelens op te pikken en meer van iemands houding af te lezen. Misschien zie je beelden di iets vertellen over de persoon met wie je praat of werkt je intuïtie sterker. Ben je gewend om rechtlijnig en in structuren te denken dan kan dit nogal angstwekkend zijn. Je krijgt op een nieuwe manier informatie binnen en je weet niet of je dat wel kunt vertrouwen. Een logisch gevolg is dat je meer miscommunicatie hebt dan anders. Je reageert tenslotte op iets anders dan wat iemand letterlijk zeg. Misschien is het beter om deze kennis eerst voor jezelf te houden totdat je weet wat je ermee kunt doen. Bijvoorbeeld door een cursus te doen die je intuïtie versterkt of je leert communiceren met engelen.

(c) Natasja Kuipers

Ben jij een Steenbok? Wat zijn jouw plannen voor 2012?

Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Steenbok (23 december t/m 20 januari)
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2012: Maagd (24 augustus t/m 23 september)
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2012: Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Maagd (24 augustus t/m 23 september)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>