Spirituele jaarhoroscoop 2012: Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Natasja Kuipers schreef speciaal voor Spiritualiteit.blog.nl een spirituele jaarhoroscoop. Lees hier over de Schorpioen in 2012:

Alles draait om creëren in 2012. Om echt geïnspireerd en creatief te zijn moet je je innerlijke dialoog uitschakelen en bewust in het nu vertoeven. Een spirituele oefening dus! Je zult zelf versteld staan wat er uit jouw handen komt. Vind je dat je maar weinig creatief bent? Dit jaar kun je opeens zin hebben om een (oude) hobby uit de kast te halen of wat vaker simpelweg niets te doen. Geef daar gewoon aan toe, want uit dat soort momenten kunnen de meest fantastische ideeën ontstaan. Een andere manier van creëren is het proces van de zwangerschap. Enkele Schorpioenen zullen zwanger raken en op die manier de mooiste creatie van hun leven maken. Wat je ook doet, mogelijk ga je eerst door een fase van onzekerheid om er vervolgens met een sterk zelfvertrouwen eruit te komen.

(c) Natasja Kuipers

Ben jij Schorpioen? Wat zijn jouw plannen voor 2012?

Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)
Lees ook:Heb jij je spirituele jaarhoroscoop voor 2012 al gelezen?
Lees ook:Lees je Spirituele Jaarhoroscoop voor 2013!
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2012 van Natasja Kuipers
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Kreeft (21 juni t/m 23 juli)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>