Spirituele jaarhoroscoop 2012: Stier (21 april t/m 20 mei)

Natasja Kuipers schreef speciaal voor Spiritualiteit.blog.nl een spirituele jaarhoroscoop. Lees hier over de Stier in 2012:

In 2012 ligt je uitdaging op het gebied van vriendschappen. Als het goed is voel je je klaar om je contact met anderen naar een hoger level te brengen. Je wilt écht contact en meer de diepte ingaan. Je zoekt vrienden op die je inspireren en die een andere, bijzondere levensinstelling. Maar er ligt ook een addertje onder het gras. Je kunt een heel idealistisch beeld hebben van vriendschappen dat niets meer met de realiteit te maken heeft. Wees je er van bewust dat niet iedereen aan jouw plaatje kan voldoen en dat mensen fouten maken. Aan de andere kant is het misschien tijd om afscheid te nemen van een vriend of vriendin met wie de band toch al niet meer goed was. Hiermee maak je ruimte voor nieuwe vriendschappen die meer bij jouw huidige levensinstelling passen.

(c) Natasja Kuipers

Ben jij een Stier? Wat zijn jouw plannen voor 2012?

Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Stier (21 april t/m 20 mei)
Lees ook:Heb jij je spirituele jaarhoroscoop voor 2012 al gelezen?
Lees ook:Lees je Spirituele Jaarhoroscoop voor 2013!
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2012 van Natasja Kuipers
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2012: Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>