Winnen: Astrologiewerkboek van Natasja Kuipers!

Gisteren lieten we je weten dat het eerste boek van Natasja Kuipers eraan komt: ‘Astrologiewerkboek’. En Spiritualiteit.blog.nl mag maar liefst twee gesigneerde exemplaren weggeven! Wat moet je hiervoor doen? Heel simpel: laat weten waarom jij dit boek zo graag wilt hebben!

Dit doe je door een reactie te plaatsen onderaan dit artikel. De De leukste, mooiste, of meest bijzondere reactie wordt beloond met het ‘Astrologiewerkboek’ van Natasja Kuipers, gesigneerd door de schrijfster!

Vergeet niet je (echte) e-mailadres in te vullen (deze wordt niet getoond op de website, maar alleen gebruikt om je te informeren over je prijs). Je kunt reageren tot zaterdag 26 juni!

Klik hier om meer te lezen over het ‘Astrologiewerkboek’ van Natasja Kuipers.

Lees ook:Win het nieuwe boek van Annemarie Postma!
Lees ook:Astrologieworkshops van Natasja Kuipers
Lees ook:Natasja Kuipers brengt eerste boek uit over astrologie
Lees ook:WIN: Kaarten voor de Moon Dance op 21 mei!
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2012 van Natasja Kuipers

22 Reacties // Reageer

22 thoughts on “Winnen: Astrologiewerkboek van Natasja Kuipers!

 1. Tink

  Dat is precies wat ik altijd gemist heb op de Nederlandse markt! Niet zo’n flutboekje dat meer op de lachspieren werkt, maar ook niet de ingewikkelde vuistdikke handboeken waar je bang van wordt. De titel ‘werkboek’ spreekt me aan, omdat je er zelf mee aan de slag kan. De vormgeving klinkt aantrekkelijk, dusse… kom maar op! ;-)

    /   Reply  / 
 2. dorothee

  in de recenties heb ik gelezen dat je aan de hand van dit boek je eigen geboortehoroscoop kan maken! Ik ben zoo benieuwd naar mijn geboortehoroscoop. Ik begin net aan een loopbaantraject omdat ik heb ervaren dat mijn huidige baan gevoelsmatig helemaal niet bij me past. Dit boek zal me vast helpen om de baan te vinden die voor mij bedoeld is!!!

    /   Reply  / 
 3. Anne

  De laatste maanden ben ik druk bezig om uit te vinden wie ik ben, wat ik leuk vind en wat ik in dit leven (verder) zou willen. Ondanks dat ik begin 30 ben weet ik nog lang niet alles over mezelf! (ik zou eigenlijk moeten zeggen dat ik nog bijna niks weet over mezelf en dat voor mijn gevoel mijn avontuur in dit leven nog gaat beginnen!) Het boek zou me onwijs helpen om dingen voor mezelf uit te pluizen. Ik ervaar het als een interessante zoektocht, maar niet altijd even makkelijk. Het boek zou dus zeker een steun in de rug zijn. En om het voor jullie wat makkelijker te maken: daar net naast de Grote Beer zie ik in de sterren geschreven staan dat ik dit boek zal winnen om me verder te helpen in mijn zoektocht ;) (grapje!, al hoop ik het natuurlijk wel…).

    /   Reply  / 
 4. Marloe

  Waarom ik dit boek moet winnen?

  1. Ik ben nog steeds zoekende naar mezelf en astrologie kan daarbij helpen
  2. Ik ben nog er nog steeds niet van overtuigd dat astrologie echt werkt en klopt, wellicht doordat mijn horoscoop 9 op de 10 keer niet klopt
  3. Ik ben helemaal blut en kan het zelf niet kopen deze maand ;)

    /   Reply  / 
 5. Mirte

  Ik ben een weegschaal en dit kom ik vaak tegen in het dagelijkse leven: geen keuzes kunnen maken, twijfelen, alle kanten van het verhaal bekijken, iedereen op een gelijke manier benaderen etc. Nu heb ik wel eens een boekje over mijn sterrenbeeld gelezen, het lijkt me super om me meer in astrologie (en natuurlijk in mijzelf) te verdiepen en daar zou dit boek uitermate geschikt voor zijn!

    /   Reply  / 
 6. Barbera

  Puur praktisch! Volgende maand ga ik met zwangerschapsverlof! En wat is nou een mooiere en betere tijdsbesteding dan investeren in jezelf?
  Dit werkboek zal mij een hoop verveling besparen aangezien ik nogal een bezig bijtje ben! en natuurlijk meer inzicht kunnen brengen in het doen en laten van de baby!!! en mijn zoontje van bijna 2…

    /   Reply  / 
 7. Karla

  Fantastich! Een praktisch werkboek over astrologie! Dat is precies wat ik nodig heb, Pleassszzze, I want it! :-)

    /   Reply  / 
 8. Petra

  Vanaf je 40e wordt alles leuker zeggen ze. En dat klopt, maar ik ben wel nog steeds op zoek naar wie of wat ik eigenlijk ben. Met dit boek krijg ik misschien eindelijk inzicht en daar word ik echt blijer van.

    /   Reply  / 
 9. Francisca

  Het is bijna zomervakantie! Tijd voor een leuke boek om mij de vakantie lang te vermaken! Ik wil dit boek graag hebben, vanwege mijn nieuwsgierigheid over de inhoud. Ik heb een hoge verwachting voor dit boek na het lezen van wat er allemaal instaat. Wat mij enorm aanspreekt is dat het een werkboek genoemd wordt. Ik ben al langer op zoek naar boeken die mij meer informatie geven dan de dunne sterrenbeeldboekjes, maar wel een duidelijkere taal spreekt dan de astrologische boeken die ik ben tegengekomen. Dit boek klinkt als een zeer praktisch (werk)boek en ik hoop dat ik het boek mag winnen!

    /   Reply  / 
 10. Paul

  ik ben al een paar jaar geinteresseerd in allerlei spirituele zaken en begin me net te interesseren voor astrologie, dus ik zou het leuk vinden om kans te maken op dit boek. ik heb er al veel leuke dingen oer gelzen..

    /   Reply  / 
 11. Edwin Vergouwen

  Via astrologie kun je je leven beter beheersen en situaties duidelijker overzien. Het hoe en wat, wordt verduidelijkt via de astrologie. Door verkregen inzichten kun je beter je leven leven en er meer uit halen, bewuster in het leven staan en met jou leven omgaan.

    /   Reply  / 
 12. Barry Pearson

  De laatste maanden ben ik druk bezig om uit te vinden wie ik ben, wat ik leuk vind en wat ik in dit leven (verder) zou willen. Ondanks dat ik begin 30 ben weet ik nog lang niet alles over mezelf! (ik zou eigenlijk moeten zeggen dat ik nog bijna niks weet over mezelf en dat voor mijn gevoel mijn avontuur in dit leven nog gaat beginnen!) Het boek zou me onwijs helpen om dingen voor mezelf uit te pluizen. Ik ervaar het als een interessante zoektocht, maar niet altijd even makkelijk. Het boek zou dus zeker een steun in de rug zijn. En om het voor jullie wat makkelijker te maken: daar net naast de Grote Beer zie ik in de sterren geschreven staan dat ik dit boek zal winnen om me verder te helpen in mijn zoektocht (grapje!, al hoop ik het natuurlijk wel…).
  +1

    /   Reply  / 
 13. ketlin

  Na het beu zijn van alle standaard vissen boekjes was ik een beetje klaar met astrologie. En heb mij in andere spirituele onderwerpen verdiept. Totdat mijn vriendin laatst mijn geboorte horscoop ging opzoeken dit was toch wel erg boeiend! Ik ben begonnen mij hierin te verdiepen toen ik in de Happinez een stukje over het boek las. Als dat geen teken is….

  Veel astrologie boeken zijn erg onsamenhangend en ben blij om te horen dat er een stap voor stap werkboek komt. Ik zou geen echte vis zijn als ik niet oprecht geïnteresseerd zou zijn in de zin van mijn leven en kijk uit naar de volgende stap om mij hierbij te helpen! ( het is voor mij alleen al goed om iets stap voor stap te doen…., aangezien ik nu al voor alle bekende geboortehoroscopen aan het uitpluizen ben, ik heb dus snel hulp nodig..)

    /   Reply  / 
 14. Harry

  Na even googlen heb ik gevonden wat ik zocht.
  Astrologie heeft al enige tijd mijn aandacht en een goed werkboek staat op dit moment hoog op mijn verlanglijstje.
  Bij dezen heb ik mijn werkboek gevonden, gewoon omdat het mij aanspreekt!

    /   Reply  / 
 15. Colette

  Vorige week is plots mijn spiritueel leraar overleden. Ik heb hem vorig jaar leren kennen in een periode dat ik rusteloos was en ik behoefte kreeg om iets te betekenen voor mensen. Door me in te wijden in de Reiki 1e en 2e graad (doorgeven van universele levensenergie) heb ik die rust deels gevonden. Graag had ik bij hem de mastergraad gehaald, maar het universum heeft andere plannen denk ik ;-) . De vele inzichten die ik van hem kreeg, kwamen uit zijn onuitputtelijke kennis en deels ook uit de geboortehoroscoop en de Tarot. Het was mijn eerste serieuze kennismaking met de astrologie. Ik wil deze weg leren begrijpen en zelf meer inzicht krijgen in deze materie. Op die manier krijgt de ontmoeting met hem een vervolg, iets wat ook in de sterren stond. Ik denk dat het boek een goede bestemming krijgt waarbij de inzichten me verder brengen om in de toekomst anderen te helpen.

    /   Reply  / 
 16. jantje paasman

  Benieuwd naar mijn innerlijke ik wil ik met ditr boek mezelf vinden

    /   Reply  / 
 17. Sabine Berben

  Ik wil je via deze weg van harte feliciteren met je boek. Leuk te lezen dat het is uitgekomen wat je wenste! Ik hoop dat je nu ontspannen gaat genieten van het behaalde resultaat.

  Dat netwerken moet helemaal goedkomen met twitter aan je zijde.

  Als loopbaancoach zie ik een absolute toegevoegde waarde van een pragmatisch werkboek op het gebied van astrologie; als genietend en nieuwsgierig mens net zo goed. Of ik nu het geluk heb of niet – jouw gesigneerde exemplaar te ontvangen, je hebt mijn interesse gewekt. Geniet van de aandacht en waardering en laat het je Passie blijven!
  Vriendelijke groet. Sabine

    /   Reply  / 
 18. Emma

  I love it!

    /   Reply  / 
 19. george

  Te laat?!
  Althans,reageren tot zaterdag 26 juni!
  Welk jaar?
  Ik lees graag en daarom ben ik al een paar uur op deze site.
  Ik verwonder mij over de artikelen en de reactie`s.
  Ik beslis gelukkig niet wie de twee boekjes krijgen, maaaaaaarrrrrrrr ik denk dat Karla en Ketlin een goeie kans maken.
  Right or wrong?
  Maakt niet uit, ik vind alle reactie`s interessant.

    /   Reply  / 
 20. Janny Wijnia

  O wat gaaf, ik begin net alles te ontdekken op dit gebied.
  Ik ben nog niet echt een “ster” op dit gebied, maar na het lezen en werken in dit mooie boek weet ik vast meer, dan niet!!

    /   Reply  / 
 21. Anneke Dijkstra

  Gefeliciteerd met het uitbrengen van een eerste boek,Chaupeau! Voor mij zal dit boek een verrijking zijn in mijn bedrijf en de plannen die ik daarmee aan het integreren ben.

  Love and Blessings

  Anneke,

    /   Reply  / 
 22. maria

  Lijkt mij een waardevol boek Omdat ik mijn eigen ik veel beter wil kennen,de band tussen mij en mijn kinderen en kleinkindern.En wil weten waarom ik de laaste tijd veel met spiritualiteit bezig ben.MIjn emoties soms erg heftig zijn.Kom maar op met dit ,denk ik prachtige boek!

    /   Reply  / 
 23. Pingback: Traffic Planet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>