Je stamboom helen met reiki

Je stamboom helen met reiki? Dat kan! Wij allen dragen in onze lichaamscellen de onafgemaakte ervaringen en traumatische gebeurtenissen van onze voorouders in ons mee. Met Healing the Family Tree with Reiki (HFT) laat je de reflectie van je voorouders in je eigen lichaamscellen los. Daardoor maak je ruimte om jezelf te zijn, vrij van patronen uit het verleden.

[Copyright foto Nemo via Pixabay]

Healing the Family Tree with Reiki (HFT) is gedurende vele jaren ontwikkeld door Reikimaster Marta Getty. In de afgelopen jaren werd Healing the Family Tree with Reiki (HFT) door Marta Getty naar Australië, Europa en USA gebracht.  Marta Getty maakt hierbij gebruik van de afstandsbehandelingen van de tweede Reikigraad. Tijd en ruimte worden overbrugd en tot ver in het verleden vind heling plaats. Wonderlijke dromen, plotselinge herinneringen, gesprekken met familieleden die je nooit voor mogelijk had gehouden of een duidelijke verandering in levenshouding, behoren tot de mogelijke resultaten. Een probleem waar je al jaren mee stoeit kan plotseling opgelost zijn, soms op magische wijze.

Impact van je voorouders
Ieder mens draagt de erfenis van voorgaande generaties op alle niveaus mee in haar of zijn cellen. Niet alleen lichamelijke kenmerken, maar ook gevoelens, ziekten, gebeurtenissen en spirituele of maatschappelijke overtuigingen. In elke generatie blijft er wel iets onverwerkt of onbewust en soms werkt dat generatie op generatie door. Totdat iemand op het idee komt dat hier diepgaand helend werk nodig is en dat je kan leren het gewonde verleden los te laten uit je cellen.

Zelf je stamboom helen met reiki?
De workshop Healing the Family Tree with Reiki (HFT) bestaat in totaal uit twee weekenden van elk vijf dagdelen. De workshop wordt gegeven door Rebecca Bredenhof. Zij is sinds 1996 Reikimaster in Usui Shiki Ryoho. Zij is opgeleid door Marta Getty zelf gedurende een periode van vijf jaar. Eind 2012 werd Rebecca hiermee de eerste door Marta getrainde facilitator HFT.

Heling stamboom
Je leert wat het HFT proces inhoudt en hoe je het kan inzetten voor jouw persoonlijke heling. In de zes tussenliggende weken werk je dagelijks op afstand met een van de groepsleden en ondersteunt Rebecca het proces via e-mail, Skype of telefoon. Tijdens die zes weken doe je dagelijks drie afstandsbehandelingen van elk 20 minuten. Om je cellen steeds te voorzien van nieuwe helende energie is de zelfbehandeling in deze periode extra belangrijk. HFT is diepgaand persoonlijk werk en ook een nieuwe verdieping in je Reikibeoefening.

Praktische informatie over de workshop Stamboom helen met reiki

Tijden: vrijdagen van 19.30 – 22.00 uur, zaterdagen en zondagen van 9.30 – ± 18.00 uur
Investering: € 750,- (twee weekenden plus zes weken supervisie)

Data 1: vrijdag 10 t/m zondag 12 oktober plus vrijdag 21 t/m zondag 23 november 2014
Locatie: Reikicentrum Zijn, Den Haag
Organisator: Anne Boerrigter, 06 – 2490 2023 / [email protected]

Data 2: vrijdag 17 t/m zondag 19 oktober plus vrijdag 28 t/m zondag 30 november 2014
Locatie: Reiki Twente, Boekelo
Organisator: Mirjam Top, 06 – 8142 9578 / [email protected]

Lees ook:Ban op tea tree-olie?
Lees ook:Cursus Integrated Energy Therapy ® I
Lees ook:Ervaringen doorgeven via onze genen: het kan!
Lees ook:6-daagse workshop Sjamaan Peter Aziz
Lees ook:Workshop Indiase Hoofdmassage

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>