Quantum Entrainment®: spontane genezing

Healing oftewel genezen door energie. Het blijft een magisch idee. Het lijkt wel of er tegenwoordig steeds meer nieuwe healingvormen ontstaan. Quantum Entrainment van dr. Frank Kinslow is er een van. Het concept? Wie in een staat van zuiver bewustzijn verkeert, kan zelfhelende krachten activeren. ‘Een verbluffend eenvoudige op natuurwetten gebaseerde methode die iedereen kan leren en die onmiddellijk werkt.’ Ik las zijn Quantum healing praktijkboek op zoek naar de vraag hoe dit werkt. Een korte recensie.

Quantum Entrainment

Quantum Healing Praktijkboek

Dr. Frank Kinslow is van huis uit chiropractor. Meer dan 45 jaar deed hij onderzoek naar healingtechnieken. Hij combineerde daarvoor zijn medische kennis met oosterse filosofieën en ideeën uit de relativiteitstheorie en de kwantumfysica.

Zuiver bewustzijn
Volgens Kinslow is een staat van zuiver bewustzijn de diepste vorm van ontspanning en rust die er bestaat. Heb je jaren van spirituele training nodig om dit te bereiken? Niet volgens Kinslow… Hij meent dat iedereen dit bewustzijn in een paar minuten kan bereiken.

Quantum Entrainment als ontdekkingsreis
Quantum Entrainment draait om zeer lichte aanrakingen die het zelfhelend vermogen van de cliënt stimuleren. De methode is geschikt voor zowel fysieke als emotionele klachten. Van pijn en chronische aandoeningen tot last hebben van emoties als angst en verdriet. Kinslow schrijft vlot en eenvoudig en neemt de lezer bij de hand terwijl hij spirituele concepten en de natuurwetten waarop zijn methode is gebaseerd toegankelijk uitlegt. Het is een ontdekkingsreis naar de mogelijkheden van het menselijk bewustzijn.

Praktische oefeningen
Kinslows boek staat vol praktische oefeningen die leiden naar een toestand van zuiver bewustzijn. Zoals met elk spiritueel werkboek: je moet de oefeningen natuurlijk wel doen. Ik bemerk zelf dat ik daar de rust niet voor heb. Healers die zich verder willen verdiepen en al geoefend zijn in het werken met universele energie, hebben echter zeker iets aan de beschreven oefeningen. Ook als je benieuwd bent naar healing en vastberaden bent om een healingvorm te leren, dan is dit boek een uitstekend vertrekpunt.

 

Lees ook:Win kaarten lezing Frank Kinslow
Lees ook:Online in balans komen
Lees ook:Shu’em Shamanistische Meditatie
Lees ook:Gelukkig zijn kun je leren
Lees ook:Workshop weekend ReleaseTechnique van Larry Crane

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>