Cursus Shantala Babymassage

Veilig negen maanden in de baarmoeder gewiegd en gevoed worden is een hele ervaring. Maar dan komt het moment dat een nieuw leven start, alles is niet meer vanzelfsprekend aanwezig, we zullen nu samen verder moeten. Maar hoe zal dat gaan? Er gebeurt zoveel en… Verstaan we elkaar wel voldoende?
Shantala babymassage is een bijzondere manier om elkaar te leren kennen. Zonder woorden leren we de taal van de baby te verstaan, lichaamstaal. In de eerste negen maanden is dit de enige taal die de baby spreekt.

In de Praktijk van Teachings of Avalon te Maassluis wordt een gratis cursus aangeboden op het gebied van Shantala Babymassage. Een unieke kans om kennis te maken met deze prachtige vorm van communiceren EN met je baby!

Met de Shantala babymassage, die eenvoudig te leren is, activeer je zowel jouw eigen zintuigen als die van jouw baby, waardoor je intuïtief aanvoelt wat goed is voor jouw baby.
Door de Shantala babymassage slapen baby’s regel- matiger, krijgen ze een betere spijsvertering en een groter besef van geborgenheid. Zij accepteren zichzelf gevoelsmatig gemakkelijker.

De cursus Shantala babymassage is bestemd voor moeders of vaders met baby’s vanaf ongeveer zes weken tot negen maanden.

De cursus wordt gegeven in vijf delen van 2 uur op verschillende data:
za 11 december, za 18 december, woe 29 december, za 8 januari en za 15 januari
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mirte: [email protected] .

Lees ook:Puur natuur babyverzorging
Lees ook:Stap-voor-stap baby-shiatsu leren
Lees ook:Mantra cd voor je baby: samen lekker ontspannen
Lees ook:‘Derek Ogilvie: The Ghost Whisperer’
Lees ook:Bewust van je intuïtie

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Cursus Shantala Babymassage

 1. Flodur

  Niburu is, alleen in een andere dimensie. daarom is zien niet mogelijk. Maar dit komt, de hagedissen , lees illuminatie, zijn deze.Meer wordt binnenkort duidelijk door een aangifte op politie bureau Guishof in Zaandijk. er zal vuur branden, De koning en rechter zal deze aangifte plegen.Moorden worden aangegeven, alsmede enorme corruptie in Nederland. Ook Polen zal worden genoemd. Alsmede een aanklacht tegen een pschychopaat uit een badplaads in Noord-Holland. Wanneeer dit zal plaatsvinden wordt de hulp van de christelijke gemeenschap gevraagd. Gimo.

    /   Reply  / 
 2. Mashala

  Shantala is echt een geweldige manier om met je baby in contact te komen. Ook omdat je met deze vorm van babymassage direct op de huid masseert, wordt de band tussen baby en ouder via de tastzin extra verdiept.
  En daarnaast is het natuurlijk ook gewoon heerlijk om samen met je baby lekker te ontspannen!

    /   Reply  / 
 3. Daan Kloeg

  Als je wat meer promotie wilt voor je activiteiten, kijk dan eens op http://www.courseclick.nl. Courseclick is dé zoeksite voor leuke en interessante activiteiten, cursussen, workshops, lessen en themareizen in binnen- en buitenland. Er is een grote diversiteit aan activiteiten: van sport tot spiritualiteit, van gezondheid tot natuur en van cultuur tot culinair en van techniek tot creatief. En natuurlijk is de site ook geschikt voor workshops of cursussen babymassage!

  Aanmelding is gratis. Dan kun je je bedrijf of organisatie beschrijven en kun je net zo veel activiteiten op de site zetten als je wilt.

  Met hartelijke groet,

  Daan Kloeg
  Courseclick

    /   Reply  / 
 4. Jeannette

  Hoi Layla,

  Ik kan maar geen contact met je krijgen. Zou je me een mailtje willen sturen?

  Groetjes, Jeannette

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>