CIVAS komt met HBO-opleiding ‘Medische basiskennis’

Medische basiskennis vormt een onmisbaar fundament voor iedere natuurgerichte therapeut en paramedicus. Niet alleen om verantwoord te kunnen werken en te kunnen communiceren met andere medici, maar ook in het streven naar erkenning en kwaliteit. Om die reden komt het schriftelijk cursusinstituut CIVAS haar eerste HBO-erkende opleiding: ‘Medische basiskennis HBO’.

De nieuwe HBO-opleiding Medische basiskennis is speciaal ontwikkeld voor therapeuten die tegemoet willen komen aan de eisen die beroepsverenigingen en verzekeraars stellen. De opleiding wordt erkend door VBAG, de grootste beroepsvereniging voor therapeuten van Nederland.

De opleiding Medische basiskennis is ontwikkeld door een regulier arts. De lessen zijn opgebouwd aan de hand van de orgaansystemen. Bij ieder systeem worden anatomie en fysiologie besproken, waarna uitgebreid wordt ingegaan op de pathologie van het betreffende systeem. Etiologie, diagnostiek, ziekteverloop en behandeling komen steeds intensief aan de orde.

Meer weten over de opleiding of over de andere interessante cursussen van het CIVAS? Kijk dan eens op de website.

(Bron: Nieuwbrief CIVAS)
(Bron illustratie: CIVAS)

Lees ook:Eckhart Tolle cadeau bij Civas
Lees ook:Nu ook mindfulness bij Civas
Lees ook:CIVAS in een nieuw jasje
Lees ook:Cursusaanbod Civas blijft groeien
Lees ook:Open dag Ester College

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>