Het eerste Nederlandse Reiki festival

Keuze uit negen verschillende workshops over Reiki, een gezellige lunch met gelijk gestemden en een heerlijke ontspannende reikibehandeling ondergaan. Dat allemaal kan tijden shet Reikifestival 2008, dat op 26 oktober in voor het eerst Lunteren wordt georganiseerd. Gedurende het festival zul je merken dat de energie steeds meer groeit, doordat er zoveel reiki-beoefenaars een hele dag bij elkaar zijn.

Nadat Reiki naar Nederland is gekomen, in 1984, toen Reikimaster Inger Droog hier de eerste cursussen gaf, zijn er in de loop van de jaren door verschillende Reikibeoefenaars landelijke bijeenkomsten georganiseerd. In 1996 kwam hier een eind aan. Daarna werd deze traditie overgenomen door het Reiki Magazine. Het Reiki Magazine hield in 2007 op te bestaan en stopte ook met de organisatie van deze bijeenkomsten.

Vanaf 2008 wordt de traditie van een landelijke Reikibijeenkomst voortgezet door de Reiki Koepel, een werknaam van Stichting Cantina del Reiki. De naam "Stichting Reiki Koepel" is gekozen om tijdens het Reiki Festival onder een veilige, gezamenlijke koepel van Reiki-energie te zijn.

Het Reiki Festival 2008 wordt georganiseerd door vrijwilligers van de Reiki Koepel. Deze stichting heeft tot doel Reiki te bevorderen en bekend te maken.

Het Reiki Festival wordt georganiseerd om Reikibeoefenaars de gelegenheid te geven elkaar te ontmoeten. Alle reiki-inrichtingen en -scholen zijn welkom op het Reiki festival. Het gaat ten slotten om het gezamelijke doel: genezing, geluk en innerlijke vrede.

(Bron: Reikifestival.eu)

Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van augustus 2008
Lees ook:Stichting Spirituele Gids in Oosterhout voor toegankelijkheid spiritualiteit
Lees ook:Wist je dat…
Lees ook:Global Mala 2012
Lees ook:Global Mala: wereldwijd yoga voor het goede doel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>