Vasten in Groningen

Ons lichaam is er op gemaakt om alle stoffen die niet gewenst zijn er weer uit te transporteren; maar helaas krijgen we meer ongewenste stoffen binnen dan ons lichaam aan kan. Hierdoor krijg je dat deze stoffen (gifstoffen) zich gaan afzetten in je lichaam en raak je van binnen langzamerhand steeds meer vervuild. Bij een vastenkuur krijgt je lichaam de gelegenheid om zich te reinigen en kun je een aanzienlijk deel van deze gifstoffen kwijtraken.

Om dit en nog veel meer te breiken organiseert Zin in Zijn te Zevenhuizen van 4 tot en met 11 april een vastenweek.

Na een reinigingskuur voelt men zich lekker schoon en opgeruimd en bovendien gezondheider. Een bijkomend voordeel is dat door de onthouding van vast voedsel je bewustzijn helderder wordt. Je geest wordt als het ware ook gereinigd en wordt helderder, opener en alerter. De zintuigen gaan functioneren: je gaat beter horen, ruiken, proeven en zien en dus ook voelen. Alles wat zich binnen in je afspeelt wordt helderder.

De vastenweek is een week die je op vele niveau's dichter bij jezelf brengt. Door de onthouding van voedsel reinigt namelijk niet alleen het lichaam en verbetert de gezondheid, maar ook komt er ruimte in de geest en kom je tot rust in de stilte van jouw eigen Zijn.

De week is een speelse combinatie van lichamelijke verwennerij, beweging, creativiteit en spirituele verdieping. Hierbij kun je denken aan massage, meditatie, lichaamsoefeningen, mandala tekenen, pakkingen, stiltewandelingen en meer… Verder zijn er speciale behandelingen die het lichaam zullen ondersteunen om zich te ontdoen van de opgehoopte afvalstoffen.

Wil je meer weten over de vastenweek van Zin in Zijn? Kijk dan eens op de website.

Lees ook:Yoga vakantieweek in de Belgische Ardennen.
Lees ook:Alles draait om je hormonen
Lees ook:Hormoongeheim: breng je hormonen in balans
Lees ook:Al slapend genezen
Lees ook:‘In Balans!’-lessen van Artemis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>