Over Reconnective Healing

Onderstaand artikel is geschreven door Yvonne Nieuwhoff, die getuige is geweest van "een indrukwekkende lezing en genezing die zich ter plekke voltrok". Haar artikel gaat over reconnective healing en is ontstaan na het bijwonen van een lezing van Eric Pearl, getiteld 'The essence of healing' op de Paravisie Manifestatie afgelopen september.

Eric Pearl is een man die bereid is geweest een van de meest lucratieve Chiropraxie-praktijken in Los Angeles op te geven om aan een spirituele genezingsreis te beginnen met als doel enkele van de belangrijkste en meest omstreden vragen binnen de alternatieve geneeswijzen aan de orde te stellen.

Eric durfde het aan om 'live on stage' iemand te behandelen.
Hij vroeg of er iemand in het publiek was die een probleem had ten aanzien van het buigen van een of meerdere vingers door reuma of iets dergelijks. Een vrouw kwam naar voren met een probleem aan haar vinger, die ze niet goed kon buigen door een ongeluk 8 jaar geleden.
Vervolgens heeft hij, terwijl hij met haar en de zaal in gesprek bleef, een aantal bewegingen gemaakt, wat er uit zag dat hij iets met energie deed. Na hooguit 5 of 10 minuten kon deze vrouw haar vinger weer normaal gebruiken.

Wat is Reconnective Healing?
Reconnective Healing lijkt niet op welke bestaande spirituele techniek dan ook.
Het is eigenlijk geen techniek. Reconnective Healing gaat voorbij techniek en neemt je mee naar een staat van zijn: je bent zelf deze energie en zij is jou. Je kunt er alleen maar mee resoneren.

The reconnection is een al langer bestaande helingmethode die door Amerikaanse Eric Pearl naar een groter publiek is gebracht. In het boek 'The book of knowledge, keys of Enoch' door J.J. Hurtak worden de basisprincipes beschreven:
Oorspronkelijk waren de meridianen of acupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met een netwerk, dat de aarde omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten aan een onmetelijk groter netwerk en ons zo met het hele universum te verbinden.
In de tijd van Lemurie en Atlantis werden wij van deze lijnen losgekoppeld.
De reconnectie brengt nieuwe uitgaande lijnen aan, die het ons mogelijk maken om deze unieke trillingsniveaus en frequenties weer te gebruiken voor ons welzijn en genezing en uiteindelijk voor onze evolutie.

Volgens verschillende stromingen maakt de mensheid op dit moment een enorm transformatieproces door, op weg naar het veelbesproken 2012. Interessant is dat deze parallel loopt aan oeroude voorspellingen van o.a. de Maya’s en Nostradamus.
Dit transformatieproces houdt verband met het idee dat ons DNA geherstructureerd wordt. Ons DNA bestaat uit twee strengen die met elkaar verbonden zijn in een dubbele spiraalvormige helix, een soort wenteltrap als je het visueel zou maken.
Volgens velen wordt er ook van uitgegaan dat we vroeger wel twaalf strengen DNA hadden en dat nu het moment is gekomen om ons weer te verbinden met de extra mogelijkheden die ons DNA ons biedt. Hier kom je bij de kern van wat de reconnection doet:
We verbinden ons opnieuw met wie we ooit waren. Re= opnieuw Connection= verbinden.
Bij de Reconnectieve energieën zijn nieuwe evolutionaire frequenties betrokken die via een spectrum van licht en informatie (wat voorheen niet op aarde aanwezig was) hier naartoe gehaald worden.
Iedereen is nu in staat om met deze energieën te werken. De energieën zijn ’gewoon’ in de oerbron (Het Veld) aanwezig, je hoeft geen uitgebreide technieken te leren om ze te gebruiken.
Het heeft allemaal te maken met intentie en afstemming op die bron.

De behandeling met de Reconnection
Alles in de kosmos bestaat uit energie – oerenergie, ook nulpuntenergie genoemd, deze energie bevat alles wat nodig is om volmaakte vormen te creëren.
Onze volmaakte vorm, zowel stoffelijk als onstoffelijk, is als blauwdruk aanwezig op zielsniveau en tijdens een reconnective healing kunnen we hier weer mee verbonden worden met als verbindende factor: Het Veld, de oerbron, de nulpuntenergie of hoe je het maar noemen wilt. Het is een afspraak tussen onszelf, de behandelaar(dit kun je ook zelf zijn) en Het Veld.

Bovenstaande tekst is Geschreven door Yvonne Nieuwhoff, Reconnection Practioner.

Lees ook:Lezing over Reconnective Healing
Lees ook:Eric Pearl in Nederland
Lees ook:Reconnective Healing met dieren
Lees ook:Aandacht voor 2012 in Sp!ts
Lees ook:Werken met energieen bij Triskal

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Over Reconnective Healing

 1. suze

  Ongelofelijk hoe het werkt. Op afstand zonder dat je wat doet. je hoeft alleen maar de intentie en de persoon te bekijken. de rest is aan de kosmos.

    /   Reply  / 
 2. Kat

  Hoe werkt dat dan?

    /   Reply  / 
  1. suze

   Hoe werkt wat?
   liefs
   Suze

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>