Shamballa Basic-cursus

Op zaterdag 8 september gaat de cursus Shamballa Basic van Praktijk Innerchild van start. "De centrale kern van Shamballa is Liefde – Liefde en Vrijheid. Liefde voor jezelf en een aangeboren besef van verbondenheid met Moeder/Vader God en de gehele schepping," laat José Smit van Innerchild weten. "Vrijheid van alles wat in de weg staat van dat besef. Vrijheid om te weten wie je bent en ook om in jouw leven kracht en meesterschap te stappen."

Het doel van Shamballa is de uitbreiding van bewustzijn. Smit: "En door verruiming van bewustzijn, mensen in harmonie en balans brengen. De ontwikkeling van mensen gaat steeds meer in meer in een persoonlijke, individuele richting, waarbij het vorm krijgen an het unieke van elk mens, met zijn of haar specifieke gaven de kern van het proces vormt". Shamballa is gericht op het in je eigen kracht komen en daar vorm aan geven.

De cursus Shamballa Basic bestaat uit twee weekenden en vindt plaats in Sanu, Deventer.
Tijdens de cursusdagen maak je onder andere kennis met de filosofie van Shamballa, de theorie van ziekte en het emotionele lichaam en de theorie van het doorgeven van energie. Ook leer je hoe je jezelf en anderen heelt door middel van zogenaamde heling-sessies en er komt nog veel meer aan bod tijdens de weekenden.

Wil je meer weten over deze cusrus of andere activiteiten van Praktijk Innerchild? Dan kun je op de website kijken.

(Bron: Praktijk Innerchild)

Lees ook:Cursus ‘Shamballa voor Kids van Nu’
Lees ook:Spiritueel hemelvaartweekend
Lees ook:Ontdek de Heksenkracht in jezelf!
Lees ook:‘Wijze Vrouwen’ verschijnt in pocketuitvoering
Lees ook:Spiritualiteit in de Tweede kamer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>