Cursus Integrated Energy Therapy ® I

Op vrijdag 7 september geeft Praktijk Licht, Aandacht en Visie een cursus Integrated Energy Therapy ® I. Integrated Energy Therapy (afgekort: IET) is ontwikkeld doorStevan J. Thayer van het Center of Being in de Verenigde Staten, doordat hij contact zou hebben gekregen met de engels Ariel. IET zou de volgende generatie energiewerk zijn.

Integrated Energy Therapy ondersteunt bij het veilig en rustig loslaten van beperkende energiepatronen uit het verleden, het brengt je terug in balans en maakt je sterker. IET helpt bij het loslaten van blokkades en trauma’s die in het cellulair geheugen opgeslagen liggen, daarna worden ze vervangen door de positieve tegenhangers.

Het IET-systeem is, net als Reiki, gebaseerd op inwijdingen. De beginnerscursus (IET I) op 7 september leert je een behandeling aan jezelf en aan een ander te geven. Deze cursus is gericht op werk in het fysieke en emotionbele deel van het menselijk energieveld. Hiermee worden behandelingen gegeven die inwerken op recente ervaringen en pijnen.

Voor meer informatie over de en andere cursussen en behandelingen kun je een kijkje nemen op de website van Praktijk Licht, Aandacht en Visie.

Lees ook:Toveren met liefde
Lees ook:Engeltherapie-workshop voor kinderen
Lees ook:Kinderen leren toveren met liefde
Lees ook:Helen en reinigen met engelen
Lees ook:Maak kans op een gratis reikibehandeling bij Het Gouden Hart

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Cursus Integrated Energy Therapy ® I

 1. peterf

  Klinkt allemaal heel intelligent, maar wie vertelt mij dat de engel Ariel niet bezig is de hele boel te misleiden. Dat je uiteindelijk gevangen raakt in je eigen opgebouwde hemel, opgesloten binnen muren van energie, waarbij het licht uiteindelijk veel duisterder blijkt te zijn dan je aanvankelijk dacht. Je moet je dus maar vol vertrouwen overgeven aan een iets of een inwijding zonder dat je weet waar je als blinde volgeling bij wordt ingewijd.

    /   Reply  / 
 2. peterf

  Op dit moment geeft 23% van de mensen die deze blog bezoekt aan dat ze christen zijn. Wat ik mij nu afvraag is wat zij van al deze spirituele zaken vinden in relatie tot hun geloof in Jezus?

    /   Reply  / 
 3. Karla

  Het lijkt me iets heel moois (ook al heb ik overigens echt helemaal niets met engelen), maar wat voegt dit nou toe als je al reiki hebt/doet?

    /   Reply  / 
 4. Karla

  Hallo John, Wie is Lisette-Anne Volker? Heb je bij haar die cursus gedaan?
  En kan jij mij misschien ook vertellen of dit wat toevoegd aan reiki?

    /   Reply  / 
 5. Max

  @Peterf: “Op dit moment geeft 23% van de mensen die deze blog bezoekt aan dat ze christen zijn.”

  Nee Peter, er staat “christelijk”. En “christelijk” zijn is iets anders dan “christen” zijn. Genoeg mensen die zich makkelijk “christelijk” noemen, maar die bij de benaming “christen” toch even moeten slikken.

    /   Reply  / 
 6. peterf

  @Max. Ja daar heb je gelijk in. Christelijk is iets heel anders dan iemand die christen is. Toch blijft mijn vraag dan leven. Want ook als iemand zich christelijk noemt komt dat omdat hij een bepaalde achtergrond heeft. Hoe staat voor die persoon dan de relatie tussen de christelijke achtergrond en de interesse in spiritualiteit? Dat is een vraag waar ik nieuwsgierig naar ben om van anderen te horen. Hoe kijken ze aan tegen bijvoorbeeld channeling en waarom noemen ze zich christelijk?

    /   Reply  / 
 7. John

  @Karla

  Het zijn twee verschillende dingen Reiki en IET, het vult elkaar niet aan maar zijn los van elkaar staande therapie vormen.

  Er zijn wel websites waar de IET meer uitgelegd wordt zoek maar op :)

    /   Reply  / 
 8. Karla

  Dankjewel John!

    /   Reply  / 
 9. Ingrid

  Ik heb hele positieve ervaringen opgedaan bij de cursussen Lisette-Anne Volker. De cursussen zijn goed onderbouwd en Lisette-Anne is een oprecht en liefdevol mensenkind.Niets anders dan lof.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>