Laatste kans op een gratis reikibehandeling bij Het Gouden Hart

Praktijk voor Spirituele en Alternatieve Geneeswijzen Het Gouden Hart geeft deze maand een gratis reikbehandeling op afstand weg. Wie zich vóór 1 juli inschrijft voor de gratis e-mailnieuwsbrief van Het Gouden Hart maakt hier kans op. Via de nieuwsbrief blijft men op de hoogte van alle activiteiten van de praktijk, zoals de verschillende behandelingen en consulten en nieuwe cursussen en workshops.

Wanneer een Reiki-beoefenaar is ingewijd in de tweede graad van Reiki, is hij of zij in staat om mensen (en dieren) op afstand te behandelen met Reiki. Hiervoor zijn bepaalde Reiki-symbolen nodig, die je bij de tweede graads-inwijding krijgt en leert gebruiken.

Een Reiki-behandeling op afstand is net zo effectief als een directe behandeling. Een afstand-behandeling kan een algehele behandeling zijn (ca 50 minuten) of een behandeling van een bepaald (emotioneel of lichamelijk) probleem.

Een Reiki-behandeling op afstand kan op elk moment van de dag. Het voordeel hiervan is dat de ontvanger niet hoeft te reizen om de behandeling te ontvangen en de behandeling, wanneer de ontvanger het druk heeft, zelfs kan plaats vinden als hij of zij aan het werk is. Reiki wordt gestuurd en komt in werking wanneer het lichaam en de geest van de ontvanger er klaar voor is. De ontvanger moet er wel voor open staan om de Reiki te ontvangen. Daarom kan het heel fijn zijn als de ontvanger er even de tijd voor neemt en op het moment dat de afstand-behandeling plaatsvindt er even rustig voor gaat zitten of liggen.

Wil je meer weten over een Reiki-behandeling op afstand of de verschillende andere behandelingen en consulten van Het Gouden Hart? Kijk dan eens op de website.

Lees ook:Maak kans op een gratis reikibehandeling bij Het Gouden Hart
Lees ook:Maak kans op een gratis droomduiding
Lees ook:Maak kans op een gratis droomduiding bij Het Gouden Hart
Lees ook:Laatste kans: Maak kans op een gratis droomduiding
Lees ook:Vandaag gaat de praktijk van Blog-redactie van start

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Laatste kans op een gratis reikibehandeling bij Het Gouden Hart

 1. Paapsgezind

  Zitten we hier op religie.blog of op kwakzalverij.blog?

    /   Reply  / 
 2. Layla

  Geen van beide…

    /   Reply  / 
 3. Karla

  Ja, misschien moet je wat beter kijken waar je op het internet je nutteloze opmerkingen plaats. Ik kan hier zo moe van worden, van dit soort reacties, zeg dan niets!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>