Roy Martina: “Stop met jezelf voor de gek te houden”

Van 25 to 27 mei geeft Roy Martina een workshop Schaduwkanten. Als je je leven echt ingrijpend 180 graden wilt veranderen, moet je stoppen met jezelf voor de gek te houden. De wereld is als een spiegel voor jou en is een reflectie via irritaties, (voor)oordelen, stress, onzekerheid, intimidatie en boosheid in jou.

Zolang jij nog vol emoties reageert op zaken waarvan jij weet dat het anders zou moeten, dan ben je niet in controle over je schaduw maar controleert jouw schaduw jou en zul je voor de rest van je leven een marionet blijven.

Denk eens na over wat je waard bent. Als jij jezelf niet waardevol genoeg vindt, zul je er waarschijnlijk niet over piekeren om te investeren in je innerlijk, maar ga je door om via kunst- en vliegwerk de buitenkant op te vijzelen.

Wanneer is de laatste keer dat je de tijd nam voor jezelf om naar binnen te gaan. Of gun je dat jezelf niet meer? Indien je niet langer een marionet wilt zijn van je omgeving en de wereld, indien je echt controle wilt over jouw emotionele staat en jouw welzijn, dan moet je meester worden over je schaduwkanten. Indien je echt dieper wilt gaan en je kans op kanker, ziekte en vroegtijdig oud worden wilt verkleinen en meer rust wilt, dan kies je om uit de schaduw van deze gehaaste tijd te komen en kom je naar een zielhelende workshop. Deze workshop is een time out voor jezelf.

De ergste vorm van onwetendheid zie je bij therapeuten die vele cursussen hebben gevolgd, het heel goed voor een ander weten maar ondertussen in hun persoonlijk leven helemaal niet happy zijn. Hun werk helpt hun ego om zich te handhaven in een wereld waarin ze niet in de spiegel durven te kijken. Ze hebben oordelen over anderen en zonder arrogant te willen overkomen pretenderen zij dat ze het beter weten. Hoe weet ik dat? Ik was ooit zelf zo! Ik dacht dat ik het allemaal wel wist, mijn relaties werkten niet omdat ik niet naar mezelf durfde te kijken. Sinds ik ooit een Schaduwkanten seminar volgde in Amerika, is mijn leven veranderd en ben ik een stuk nederiger geworden omdat ik inzie dat wij allen altijd op weg zijn naar een volgend leertraject in ons leven. Het stopt nooit. Wil jij ook jezelf naar een volgend niveau tillen? Dan is de workshop Schaduwkanten van 25 tot 27 mei geschikt voor jou. Klik hier om te reserveren of voor meer informatie.

(Bron: Nieuwsbrief Roy Martina)

Lees ook:Ontdek en accepteer je schaduwkanten
Lees ook:Leef jij je ideale leven?
Lees ook:Vrouwelijke Goddelijke Energie
Lees ook:Leef jij vanuit je hart?
Lees ook:Jouw unieke levenspad ontdekken en bewandelen

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Roy Martina: “Stop met jezelf voor de gek te houden”

 1. mij

  dit is grote onzin wie houd wie voor de gek “roy” is een oplichter want wie in zichzelf geloofd kan alle kanten op, en iedereen die in hem een soort van “heler” ziet heeft het bij het foute eind!!! ik kan het weten .. alles wat hij verteld en laat zien op tv kan iedereen uit zijn duim zuigen als je jezelf maar kent.

    /   Reply  / 
 2. Layla

  Hallo ‘mij’. Je zegt “ik kan het
  weten .. “. Maar waarom kan jij het
  weten dan?

    /   Reply  / 
 3. Karla

  Ja, dat zou ik ook wel eens willen weten.

    /   Reply  / 
 4. Monique

  Hoi Roy, Heel herkenbaar; maar: ik zie nog steeds een ‘ik’ en een ‘ego’ in het verhaal. Je hebt ‘m al wel helder, maar in mijn ogen nog niet helder genoeg. Ik zou zeggen: stop eens met zoeken. Jou ‘ik’ doet niet anders dan wat je tegen andere ‘ikke’ wil vertellen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>