Volgende Heks Online-special: Magische kruiden

In maart verschijnt de volgende special van Heks Online. Deze zal geheel gewijd zijn aan kruiden en wat je hier als heks mee kunt doen. Er wordt uitgelegd hoe je bijvoorbeeld een droomkussentje maakt, maar er zullen ook recepten te vinden zijn voor onder andere wierook en badzout.

Naast deze recepten worden enkele kruiden, zoals Lavendel, Kamille en nog vele andere, extra uitgelicht. Je leert over de mystieke en symbolische betekenis van deze kruiden, hoe je ze in keuken en badkamer kunt gebruiken én natuurlijk hoe je ze kunt betrekken in je magisch werk.

Vergeet dus niet om volgende maand een bezoekje te brengen aan Heks Online, de grootste Nederlandstalige internetportal voor Heksen.

(Bron: Nieuwsbrief Heks Online)

Lees ook:Heks Online: Nieuwe special en info over de geschiedenis van Hekserij
Lees ook:Heks Online heeft eigen url
Lees ook:Winkelen bij Heks Online
Lees ook:Heks Online lanceert special over Gardner
Lees ook:Heks Online vanaf 1 november de grootste internetportal voor heksen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Volgende Heks Online-special: Magische kruiden

  1. zoe

    hoiii ik ben 14 jaar en weet dat ik een heks ben, mijn moeder is ook heel erg bezig met spirituele dingen. ik weet niet wat dit is, maar ik was erg boos laatst en opeens ging het kaarsje in mijn kamer uit. dit was geen toeval want het tochte niet in mijn kamer. heeft dit te maken met hekserij? ik wil dit graag oefenen maar weet niet hoe….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>