Beurs: Het Paranormaal Alternatief

In het weekend van 27 en 28 januari 2007 is het weer tijd voor 'Het Paranormaal Alternatief' in Rijswijk. De tweedaagse beurs in Evenementenhal Rijswijk geldt als ontmoetingspunt voor alle grote namen uit de paranormale wereld en alternatieve branche. Liefst 400 deelnemers uit Nederland en België presenteren een compleet aanbod van alle denkbare paranormale en alternatieve disciplines. Daarnaast biedt het evenement ook nog circa vijftig lezingen, workshops, demonstraties en optredens.

 

'Het Paranormaal Alternatief' is een ideale gelegenheid om eventuele drempelvrees te overwinnen en kennis te maken met een interessante wereld. Zo kan men bij de consultstands terecht voor het laten maken van een horoscoop, handlijnkunde, tarot, auratekenen, numerologie, droomanalyse, reiki, psychometrie, hypnotherapie, helderziende waarnemingen, spirituele tekeningen en veel meer. De alternatieve branche wordt vertegenwoordigd door een aanbod van onder meer stoelmasseurs, iriscopisten, Shiatsu therapeuten en zaken op het gebied van acupunctuur, acupressuur, homeopathie, yoga en voetreflexologie. Bij de vele verkoopstands is nagenoeg alles verkrijgbaar van etherische oliën, natuurvoeding, massagekussens, biosensoren, mageetprodukten, voedingssupplementen, boeken, gezondheidsstenen, sieraden, CD's, boeddhabeelden, klankschalen, trommels, rainsticks, new age artikelen, heksenspulletjes en elfjes, gelooide huiden tot Wicca- en Gotickleding. Voorts geven diverse opleidingsinstituten voorlichting over cursussen en uiteraard kan men ook een kleurentest laten doen of een aurafoto laten maken.

Lezingen, demonstraties, workshops en optredens
Naast de talloze stands worden er circa 50 lezingen, demonstraties en workshops gegeven. Bekende spirituele werkers onder wie Gerard Heutink, Jan C. van der Heide, Olaf Koning, Jaqueline Seelen demonstreren tijdens één of meer van de drie Paranormaal Alternatief beurzen helderziende waarnemingen en Rob van der Wilk geeft een hypnoseshow. Daarnaast komen onderwerpen als gidsen en engelen, reiki, handanalyse, astrologie, edelstenen en mineralen, hypnotherapie en veel meer aan bod. Voor degenen die van muziek willen genieten is er een gevarieerd podiumprogramma met New Age muziek en demonstraties Yoga, Aikido of Tai Chi. Leuk om zelf mee te doen zijn de inloop-workshops waar kennis gemaakt kan worden met actuele aktiviteiten als Yoga, Reiki, Intuitief tekenen en beschilderen.

Het lezing en workshop programma varieert per beurs. Een volledig beursprogramma is uitsluitend tijdens het beursweekend gratis te verkrijgen aan de kassa.

(Bron: Evenementenhal Rijswijk)

Lees ook:Beurs: ‘Het Paranormaal alternatief’
Lees ook:Gothic & Fantasybeurs
Lees ook:Gothic & Fantasy Beurs
Lees ook:Beurzen en evenementen in 2008
Lees ook:De Onkruidbeurs is er weer bijna!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Beurs: Het Paranormaal Alternatief

 1. karin sparreboom

  Graag zou ik nog meedoen op een klein plekje
  als medium indien dat enigzins mogelijk is.
  Ik werk ongeveer als Char maar niet met letters raden, ik zie de overledenen voor me en kan ze beschrijven met voor de nabestaanden vaak specifieke details. Een consult kost op de beurs 35 euro.
  Graag een reaktie vr. gr. Karin Sparreboom

    /   Reply  / 
 2. Layla

  Heb je al geprobeerd om contact op te nemen met Evenementenhal Rijswijk?

  Groetjes,
  Layla;)

  PS: Als het je net lukt om een plekje te bemachtigen, kun je natuurlijk altijd erheen gaan om bijvoorbeeld folders of visitekaartjes uit te delen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>