Lezing genezende energie

Op vrijdag 8 december vanaf 20.00 uur geeft Coralinda Sipkema een informatieve lezing over genezende energie (Reiki) in Zuiderlicht. De toegang is gratis en tijdens de lezing kan iedereen die dit wenst een gratis korte Reikibehandeling ontvangen.

 

In de lezing zal traditioneel Reiki Master Coralinda vertellen over Reiki vanuit haar grote ervaring met deze genezende energie. Iedereen heeft in potentie de mogelijkheid om energie door te geven aan zichzelf of een ander. Als klein kind hadden de meeste mensen een vrij stromende, helende energie in de handen. Hoe die natuurlijke gave verloren gaat maar vooral, hoe hij weer te herstellen is, vormt het thema van de lezing.

Reiki werkt verlichtend en vaak ook genezend bij fysieke klachten maar geeft ook rust in het geval van te veel stress en spanning in het leven. Het is een "volksgeneeskunst" die veel toegepast wordt in het gezin en in de vriendenkring.

Voor meer informatie kun je bellen met: 055- 5422807 of neem een kijkje op de website van Centrum Zuiderlicht.

(Bron: Centrum Zuiderlicht)

Lees ook:Genezen vanuit de scheppingskracht
Lees ook:Kosmische bronnen zorgen voor meer energie
Lees ook:Energie voelen en energie ervaren
Lees ook:Zondag Open Dag Zuiderlicht
Lees ook:Lezing over de Maya Kalender op 7 december

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lezing genezende energie

  1. Dejong

    Wanneer geeft mw sipkema weer lezingen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>