Lezing Roy Martina met veel extraatjes

Heb je ooit al eens een lezing of workshop met Roy Martina willen meemaken maar het is er tot dusverre nog niet van gekomen? Dan is hier nu je kans!
Roy Martina zal op diverse plekken in Nederland op een aantal avonden lezingen/workshops houden voor een toegangsprijs van slechts € 25, waarbij je ook nog eens ter waarde van € 566 cadeautjes mee naar huis krijgt!

Wat houdt de workshop in?
Leer van Roy Martina hoe jij jouw emotionele blokkades uit je verleden kunt ontdekken én doorbreken!

Op een toegankelijke manier, met praktische voorbeelden en de nodige humor geeft Roy aan hoe je jouw leven een nieuwe impuls kunt geven.
Je krijgt demonstraties te zien hoe het onbewuste ons leven beïnvloedt en hoe we onszelf saboteren op het gebied van relaties, gezondheid, financiën en nog veel meer.
Je krijgt praktische instructies hoe je alvast kunt beginnen met je sabotages aan te pakken en je mind te programmeren.

Laat deze kans niet voorbij gaan en bestel nu meteen een toegangskaart en ontvang na de lezing/workshop Roy’s nieuwste cd helemaal gratis + een waardebon t.w.v. € 550 voor de opleiding Emotioneel Welzijn!
Ook degenen die al een kaart besteld en betaald hebben voor één van onderstaande lezingen/workshops ontvangen uiteraard deze cd en de waardebon.

Waar is het?
30 augustus : Party-Town in Assen, aanmelden en reserveren via [email protected]
31 augustus : locatie Dans en Partycentrum The Lake, W. Dreesweg 10 in Almere, aanmelden en reserveren via [email protected]
5 september : Podiumtheater Gigant in Apeldoorn, aanmelden en reserveren via [email protected]
6 september : Haagse Hogeschool,Johanna Westerdijkplein 75 te Den Haag, aanmelden en reserveren via [email protected] of bij Boekhandel Paagman, Frederik Hendriklaan 217 te Den Haag.

Aanvang alle workshops: 20.00 – 22.30 uur.

(Bron: Roy Martina)

Lees ook:Workshop Emotionele fitness van Roy Martina
Lees ook:4 maart: Roy Martina Experience dag
Lees ook:Paaslezing van Roy Martina
Lees ook:Roy Martina in Groningen voor Detox-lezing
Lees ook:Met Roy Martina naar de Malediven

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Lezing Roy Martina met veel extraatjes

 1. vriend

  Fijne boy die martina.. tjdens een lezing lag meneer met mn vrouw in onze kamer te krikken.. erg spiritueel hoor

    /   Reply  / 
  1. roymartina

   Deze vriend kan niet anders dan aan de drugs zijn, hoe kan ik (Roy Martina) tijdens een lezing met zijn vrouw bezig zijn, je hoeft geen Einstein te zijn dat alleen iemand die gewoon niet eens een goed verhaal kan verzinnen zoiets stomzinnig schrijft in een blog. Ik ben steeds verbaasd hoe mensen anoniem alles durven te zeggen ook als ze daarmee bewijzen dat ze een gebrek aan intellectueel vermogen hebben. Het ga je goed vriend, geniet van je fantasieen…….

     /   Reply  / 
 2. Karla

  Ik vind het allebei een raar verhaal…

    /   Reply  / 
 3. Layla

  Hallo Karla, ik heb het even ‘gechecked’, maar de reactie is inderdaadvan Roy Martina zelf, dus dat klopt. Wat het bericht van ‘vriend’ betreft vind ik het ook een heel raar verhaal. Ik kan me niet voorstellen dat dit echt is gebeurd. Zeker niet tijdens zijn eigen lezing, haha!
  Groetjes, Layla

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>