Mantraconcert om chakra’s in balans te brengen

Liefhebbers van zowel muziek als spiritualiteit kunnen aanstaande zondag 23 april genieten van een mantra concert in Den Haag. Het concert, gegeven door Hein Braat, is een initiatief van Reikicentrum Zijn en moet een helende werking geven op zowel lichaam als geest.

Mantra’s zijn woorden (vaak uit het Sanskriet) die, over het algemeen in de vorm van een lied, steeds opnieuw worden herhaald. De trillingen die hier vanaf komen helpen bij het ontspannen van lichaam en geest en kunnen de mens helpen om in balans te komen.

Hein Braat, een bekend mantrazinger met vijfentwintig jaar ervaring op het gebied van mantra’s en het Sanskriet, zal zich aanstaande zondag op de chakra’s gaan richten. Voor elke chakra heeft hij een bijbehorende mantra. Door het luisteren naar de mantra’s en/ of het meezingen worden de chakra’s in evenwicht gebracht en kan men de chakra’s bewuster gaan ervaren.

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van Reikicentrum Zijn.

(Bron illustratie: Reikicentrum Zijn)

Lees ook:Mantraconcert ‘Reis door de Chakra´s’, met Hein Braat
Lees ook:‘De toepassing van mantra’s in het dagelijkse leven’
Lees ook:Alles over mantra’s
Lees ook:Reikicentrum Zijn geeft een feestje
Lees ook:‘Chakra’s – Spiritueel werkboek’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>