Glow in de dark-cover voor Happinez

Happinez brengt licht in het donker met de TED-talk van Jezus en een Glow in de dark-cover. De wereld staat in de brand. Oorlog, terreurdreiging, ebola – er is veel om ons zorgen over te maken. Met het laatste nummer van 2014 brengt Happinez letterlijk een lichtje in donkere tijden. En dat onderstreept het magazine – als eerste Nederlandse tijdschrift – met een glow in the dark-boodschap op de cover.

Er zijn genoeg redenen om een optimist te blijven en te geloven in de wereld. Daarom kreeg dit nummer als thema ‘Geloof, hoop en liefde’, een oproep om onverminderd te vertrouwen op liefde en te leven vanuit lichtheid. Tegelijkertijd met dit nummer verschijnt in de Happinez-serie ‘Wereldreligies’ het boek ‘Christendom’, over de oorsprong, rituelen en schoonheid van deze wereldgodsdienst. Hoe tijdloos deze wijsheid is, blijkt ook uit de hedendaagse vertaling van Jezus’ Bergrede in het magazine: het is de ‘TED-talk’ van misschien wel een van de belangrijkste spiritueel leraren uit onze Westerse traditie. Op naar een verlicht 2015.

Happinez ‘Geloof, hoop en liefde’ ligt vanaf a.s. woensdag in de winkel.

Lees ook:Enige minsdstyle magazine Happinez zeer succesvol
Lees ook:Nieuw: Yoga magazine
Lees ook:Seminar: ‘Uit de droom’ van Happinez
Lees ook:Waar wetenschap het occulte ontmoet
Lees ook:Happinez en de Bijenkorf organiseren signeersessie met Susan Smit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>