Win kaarten voor spirituele film Still the Water

Still the Water is een bijzondere spirituele film van de veelvuldig bekroonde Japanse regisseur Naomi Kawase. De film draaide in competitie op het Filmfestival van Cannes 2014. Op 20 november gaat Still the Water in Nederland in première. Je kunt nu 1 x 2 gratis toegangskaarten winnen via ons blog.


Op het subtropische Japanse eiland Amami-Oshima, tijdens een traditionele dansavond bij volle maan, ontdekt de 16-jarige Kaito een dode man in zee. Kaito, die toch al niet van de zee hield, is nu nog banger voor het water geworden. Zijn schoolvriendinnetje Kyoko, die dol is op zwemmen, snapt hier niets van. Niettemin trekken de twee steeds dichter naar elkaar toe en worden verliefd op elkaar.

Terwijl de relatie van Kaito en zijn gescheiden moeder verslechterd, worstelt Kyoko met het feit dat haar zieke moeder Isa op sterven ligt. Isa is sjamaan en staat in nauw contact met de goden. Kyoko begrijpt niet dat de goden juist háár moeten afpakken.

Samen worden Kaito en Kyoko langzaamaan volwassen, ze ervaren de onderling verweven cycli van leven, dood en liefde.

Still the Water komt uit op 20 november.

Prijsvraag
Wil jij gratis kaarten winnen voor Still the Water? Geef dan antwoord op onderstaande vraag en laat je gegevens achter. Je kunt nog meedoen tot 22 november 2014. Daarna neemt Cinéart contact met de winnaar op. Over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd.

Van welke regisseur is Still the Water?


Lees ook:Aanklacht Mel Gibson vanwege Passion of the Christ
Lees ook:Win kaarten Spa & Wellness verwendagen
Lees ook:Holland Doc gaat voor spiritualiteit in plaats van voetbal
Lees ook:Holland Doc: Themaweek spiritualiteit tijdens EK
Lees ook:Jezus Christus als medewerker van Ikea

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>