Spiriosa Festival: kleurrijk spektakel

Na tien bruisende events besluit Spiriosa, hét spirituele event van Limburg, het grootser aan te pakken. Met de eerste editie van het Spiriosa Festival, wat op 30 en 31 augustus plaatsvindt in het Schutterspark in Brunssum, brengt de organisatie achter dit evenement een uniek festival voor deze regio.

Een combinatie van muziek, spiritualiteit en gezelligheid moet de inwoners van Zuid-Limburg een weekend geven om even op adem te komen. Weg uit de dagelijkse sleur, en nog even ontspannen voordat de zomervakantie voorbij is. Zowel voor doorgewinterde spirituele wezens als nieuwsgierige nieuwkomers een verademing.

Lotte Walda
Op zaterdag 30 augustus vindt de ceremoniële opening van het festival plaats. Vervolgens zullen er twee dagen lang workshops, lezingen en live-muziek de revue passeren, die de festivalganger naar gelieve kan bezoeken. Zo treedt onder andere Lotte Walda, winnaar van de Pinkpop Cover Contest 2014, op.

Relaxed
Daarnaast zijn er diverse deelnemers die privéconsulten verzorgen. Een grote markt met bijzondere (handgemaakte) waar en curiosa maakt het festival helemaal af. Om het relaxte gevoel de overhand te geven, heeft iedere festivalbezoeker de mogelijkheid om kosteloos op het festivalterrein te logeren. Met een tentje bij het kampvuur genieten van een pingelende gitaar geeft dit het festival een extra dimensie.

Buitenfestival
Initiatiefnemer van het festival, Peter Meulenberg, kijkt zelf ook enorm uit naar het festival. ‘Met het brede aanbod aan onder andere deelnemers, kraampjes en muzikale optredens hopen wij Limburg te kunnen verrassen met een bijzonder, kleurrijk festival. Daarbij is er nog geen ander buitenfestival in Zuid-Limburg waarbij muziek, kunst en spiritualiteit worden samengebracht. Dat maakt het extra leuk!’

Tickets zijn nu te koop via Spiriosa Festival. Wie voor 1 juli 2014 zijn of haar ticket koopt, maakt gebruik van een speciale vroegboekkorting. Een weekendticket kost dan slechts €20,-, een dagticket €12,-.

Check ook onze top 3 Spirituele festivals!

Lees ook:Spiriosa Festival: blote voeten, biertjes en bewustwording
Lees ook:Spiriosa Festival 2015: Laat je zien!
Lees ook:Top 5 spirituele festivals
Lees ook:Limburg wil toeristen trekken met spiritualiteit
Lees ook:Noord-Limburg populair als regio voor bezinning en onthaasting

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>