Wat staat er in de ParaVisie van april?

Het april-nummer van spiritueel maandblad ParaVisie ligt in de winkels. En uiteraard weer met interessante spirituele onderwerpen, zoals krachtdieren, uitdrijvingen en ‘The Work’ van Byron Katie. Maar ook alles over uitdrijving, een andere kijk op pesten en andere onderwerpen komen aan bod. Een aantal onderwerpen uit de ParaVisie van april uitgelicht.

Wat heeft jouw krachtdier je te zeggen?
Krachtdieren zijn spirituele begeleiders. Van nature voel je je aangetrokken tot een bepaald dier of je wordt er in je leven geregeld mee geconfronteerd. Het dier geeft symbolische boodschappen aan je door die je kracht, zelfvertrouwen, bescherming en genezing kunnen geven. Ontdek de boodschappen van je krachtdier.

Alles over uitdrijving
Soms lopen mensen jaren rond met lichamelijke en/of psychische klachten, om tot de ontdekking te komen dat het een entiteit of zelfs demon is die hen het leven vergald. Heel zuur is het dan om te horen dat er experts zijn die dergelijke raddraaiers binnen één of enkele sessies uit het menselijke energieveld kunnen verwijderen, waardoor de klachten ineens of langzamerhand verdwijnen.

Schakel de hemelse helpdesk in
Hoewel je je er misschien niet bewust van bent, staat er op elk moment van jouw leven een heel leger aan hemelse helpers voor je klaar. Engelen en gidsen die je maar al te graag assisteren bij grote en kleine problemen, bij het maken van keuzes en het bewandelen van het voor jou juiste pad. Leer hoe ook jij kunt profiteren van hulp van boven…

‘Ik zing vanuit de trilling van mijn ziel’
Drie jaar geleden gooit Yvonne Tuinte definitief het roer om. Ze stopt met haar werkzaamheden als verloskundige om zich geheel op zingen te richten. Als zangeres streeft ze ernaar om via haar spirituele songteksten en muziek zoveel mogelijk luisteraars te raken in hun hart. “Als ik mensen inspireer, dan is mijn missie geslaagd.”

Welk scheidingstype ben jij?
Niet iedereen is geschikt voor een scheiding. Elk mens lijdt op zijn of haar eigen manier. En iedereen reageert anders. Lees hoe jouw scheidingsbarometer of die van je geliefde eruitziet. Opdat je er rekening mee kunt houden, mocht het ondenkbare tóch geschieden.

Luister naar je innerlijke stem
The Work van Byron Katie is een manier om middels vier simpele vragen deze overtuigingen op waarheid te onderzoeken en ze zo te neutraliseren. Het werkt, want door je bij elke overtuiging af te vragen of het waar is, besef je dat elke overtuiging een resultaat is van conditioneringen. Maar The Work heeft ook een keerzijde, aangezien het voorbijgaat aan de zo belangrijke innerlijke stem.

Waarneming via geometrische hologrammen
Het ene medium doet waarnemingen aan de hand van tarotkaarten, het andere met voorwerpen en foto’s, maar John de Ruijter werkt voornamelijk met… geometrische hologrammen. “Mijn gidsen en het samenwerkingsverband waar ik onderdeel van uitmaak, laten via een door de cliënt geselecteerde geometrische hologram weten welke boodschappen ik als spirituele postbode door mag geven.”

Een andere kijk op pesten
De afgelopen maanden werd Nederland herhaaldelijk opgeschrikt door berichten over gepeste jongeren die een eind aan hun leven maakten. Blijkbaar zijn de mechanismen die tot pestgedrag leiden en die werken binnenin het slachtoffer zelf, nog onvoldoende begrepen. Wat kunnen wij als omstanders, betrokkenen of slachtoffers doen?

Geen boor, maar ozon!
De tandarts… Met zijn boor, dat ultieme martelwerktuig uit nachtmerries en films, is hij de schrik van bijna ieder kind en menige volwassene. Volgens Jacob Brandsma niet geheel ten onrechte: “Al dat boren en trekken is een aanslag op de stabiliteit en vitaliteit van ons gebit en brengt bovendien aanzienlijke gezondheidsrisico’s met zich mee. Behandeling op basis van ozon is daarentegen veilig, pijnloos en preventief van aard.”

Nataken kondigen nieuw tijdperk aan
Op de totstandkoming van het boek over het mysterieuze volk der Nataken zegt schrijver Hans Uding geen enkele invloed te hebben gehad. “Ik ben de kraan, de katalysator, een uitverkorene”, zo stelt hij. De woorden zouden tot hem zijn gekomen via spirituele doorgevingen. Bron is dichteres Nifrija, in 1576 geboren in Peru. Wat zij vertelt over haar volk stemt tot nadenken en reikt oplossingen aan voor huidige problematiek.

Stelling: Overtuiging bepaalt lot na de dood
“Wij zijn energie, en energie gaat nooit verloren in het universum, maar wordt getransformeerd. Na onze dood transformeert dus onze energie, en daarmee is eigenlijk leven na de dood wetenschappelijk bewezen. Maar ik geloof niet dat die energie gekoppeld is aan onze overtuigingen”, aldus auteur Geert Kimpen. Wat vinden anderen?

Heb jij de nieuwe ParaVisie al gelezen?

Lees ook:Sylvana Simons terug naar vorig leven
Lees ook:Mieke Zomer is medium van het jaar
Lees ook:ParaVisie viert twintigjarig jubileum
Lees ook:Wat staat er in de ParaVisie van maart?
Lees ook:Tweede ParaVisie Awards: breng je stem uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>